Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Ευθυμάκης τον Μητσοτάκη

Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Ευθυμάκης τον Μητσοτάκη

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην μείνει στην ιστορία για το σπουδαίο πολιτικό του έργο αλλά σίγουρα όλοι θα θυμούνται πως υπήρξε το «αδίστακτο τσιτάχ» της Νέας Δημοκρατίας.

«Μωυσής», «Τι γκόμενος είσαι εσύ», «Τίγρης της Μεσογείου», «σιμουλτανέ πρωθυπουργός», «Τσώρτσιλ», «Ιησούς Χριστός», είναι μόνο κάποια από τα ονόματα που ακούει ο Πρωθυπουργός της καρδιά μας. Κοντά στο «υπέρκομψος» ήρθε να προστεθεί το «μονομάχος» δια στόματος και πένας Δημήτρη Ευθυμάκη.

Ο δημοσιογράφος με άρθρο του στο Protagon έκανε ό,τι μπορούσε για να πλέξει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη και η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο να πεις τόσα ψέματα μαζεμένα. Θα μου πείτε όταν είσαι στη λίστα Πέτσα πολλά μπορείς να πεις και να κάνεις.  Ακόμα κι έτσι όμως το να χαρακτηρίζεται «μονομάχος» ένας άνθρωπος που όχι μόνο έχει αποτύχει αλλά έχει θέσει και σε κίνδυνο την ίδια του την χώρα το λες και προκλητικό.

Σκάνδαλα, κακός χειρισμός πανδημίας, διαφθορά, ακρίβεια, συναναστροφές με παιδόφιλους, Novartis και το πιο πρόσφατο οι παρακολουθήσεις. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν έχουν σημασία. Το μόνο που μετράει είναι πως η «εθνική μας ρώγα» σαν άλλος Ρόκυ Μπαλμπόα στο ρινγκ, σαν Ράσελ Κρόου στον «Μονομάχο» μπαίνει στην αρένα κατατροπώνοντας όλους τους εχθρούς του και μπορεί να λυγίζει όμως σαν γνήσιος «μονομάχος» δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τον αγώνα του.

Μπορεί να σας φαίνονται φαιδρά όλα αυτά όμως δεν μπορεί να γνωρίζετε τις θυσίες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο «πολυχρονεμένος» μας. Εύκολο είναι να  κερδίσεις τον τίτλο του «Happy Traveller»;

Δεν καταλαβαίνω, γιατί γελάτε, κύριοι;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter