Αναγνώρισε "διαχρονικά εγκλήματα"

Ναι μεν, αλλά..., ο Μητσοτάκης για την τραγωδία στην Μάνδρα

Αναγνώρισε μεν ότι «διαχρονικά στη Δυτική Αττική έχουν συντελεστεί εγκλήματα», δεν κατάφερε ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης , ενώ η πραγματικότητα της ανείπωτης τραγωδίας επισκιάζει κάθε άλλη κατάσταση, να μη βρει χώρο για να ασκήσει αντιπολίτευση(;) στην κυβέρνηση .

«Δεν θα ήθελα να σκεφτώ τι θα έλεγε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ εάν βρισκόταν αυτός στην αντιπολίτευση και εμείς στην Κυβέρνηση, εάν είχε συντελεστεί μια τέτοια τραγωδία», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνοντας ότι η ΝΔ συγκρότησε μια ειδική επιστημονική επιτροπή με στόχο να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις και παρεμβάσεις.

Μια …τελεία νωρίτερα, είχε μόλις αποδεχτεί το οφθαλμοφανές: ότι δηλαδή , όπως δήλωσε, «γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στη Δυτική Αθήνα, στη Δυτική Αττική - είναι μια περιοχή την οποία και εγώ προσωπικά γνωρίζω καλά- έχουν συντελεστεί διαχρονικά μια σειρά από εγκλήματα. Άναρχη δόμηση, μπαζώματα ρεμάτων, πλήρης έλλειψη ουσιαστικού αντιπλημμυρικού σχεδιασμού».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ παράλληλα με τα συλλυπητρήριά του προς τους συγγενείς των θυμάτων, συνεχάρη την Πυροσβεστική, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της κρίσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.