Ναι, μπορεί και χειρότερα από τον Μεγάλο Περίπατο

Ναι, μπορεί και χειρότερα από τον Μεγάλο Περίπατο

Αφού ο Μεγάλος Περίπατος αποδείχθηκε περίτρανα ένα εξαιρετικό έργο, το οποίο αποτελεί στολίδι για την Αθήνα και που φυσικά δεν κόστισε και πολλά χρήματα στους δημότες, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε να βάλει το χέρι του και στο Σύνταγμα, έτσι ώστε να τον θυμούνται και οι επόμενες γενιές.

*** Με οδηγό, λοιπόν, την επιτυχία του Μεγάλου Περιπάτου, ο Κώστας Μπακογιάννης, αυτό το γνήσιο πολιτικό τέκνο της χώρας που ξεκίνησε από το «μηδέν» για να γίνει Περιφερειάρχης – Δήμαρχος και θα πάει λέγοντας, παρέδωσε μια κάτω πλατεία να τη βλέπεις και να τη χαίρεσαι.
Τόσα ταξίδια έχω κάνει στο εξωτερικό, τέτοια πλατεία δεν έχει ξαναδεί ο πλανήτης.

*** «Μάρμαρα, μάρμαρα παντού
και τα μυαλά στα μάρμαρα», σε μια παράφραση του γνωστού τραγουδιού «κάγκελα παντού» του Τζιμάρα.
Μόνο μάρμαρο βλέπεις που δεν ζεσταίνει κιόλας αν κάθεσαι πάνω του και κάτι πέργκολες με κενά, έτσι ώστε αν θες να μπορείς να μαυρίζεις κιόλας. Θα κάνεις μαύρισμα που θα θυμίζει στολή παλιάς αμερικάνικης φυλακής, αλλά δεν πειράζει.
Ποια παραλία τώρα; Ριγέ μαύρισμα στο Σύνταγμα.

*** Επίσης κόπηκαν και τα δέντρα, γιατί όπως όλοι ξέρουμε τα δέντρα δεν προσφέρουν κάτι και σίγουρα δεν πάνε αισθητικά με το μάρμαρο, όπως δεν πάει το καφέ με το μαύρο. Όλοι τα ξέρουν αυτά.

https://twitter.com/LDGrecia/status/1555119137298456576

*** Εν τω μεταξύ τα δροσερά μαρμάρινα παγκάκια μοιάζουν με τάφους. Τα είδα με τα μάτια μου…

*** Θάλασσα, ξαπλώστρες και παγωτά πρέπει να σκεφτόταν ο Κυριάκος την ώρα που του εξηγούσαν στην Κεφαλονιά τους τρόπους αναβάθμισης του οδικού δικτύου του νησιού. Ο άνθρωπος ήταν αλλού για αλλού. Στην κυριολεξία…

*** Η Λατινοπούλου αποφάσισε να είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Κι αυτή δεν ήταν μια απόφαση της στιγμής, αλλά μετά από αρκετή σκέψη, όπως η ίδια είπε. Ήταν μεταξύ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ (μ-λ) ΜΛ-ΚΚΕ, αλλά τελικά είπε να κάνει την καρδιά της πέτρα και να πορευτεί με τον Μπογδάνο.
Τι είπε στο βίντεο της; Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, ζήτω ο στρατός και η αστυνομία και διάφορα άλλα τέτοια…

*** Εν τω μεταξύ, το ανακοίνωσε χθες, 4η Αυγούστου, τη μέρα δηλαδή της εγκαθίδρυσης της δικτατορίας του Ιωάννη Μεταξά. Όποιος πιστεύει ότι δεν ήταν τυχαίο να σηκώσει χέρι…

*** Είναι χιλιοειπωμένα, αλλά ας τα ξαναθυμηθούμε, δεν πειράζει.
Ο Μεταξάς δεν ίδρυσε το ΙΚΑ.
Ο Μεταξάς δεν καθιέρωσε την 8ωρη εργασία.
Ο Μεταξάς δεν καθιέρωσε την αργία της Κυριακής.

*** Τέλος στα τεκμήρια και στον φόρο πολυτελούς διαβίωσης, αλλά δεν καταργούν τον ΕΦΚ στα καύσιμα για να μην ευεργετηθούν όσοι έχουν Porsche Cayenne.

*** Αντικατάσταση συσκευών για όλους μας έλεγαν, αλλά τελικά το 82,77% των αιτήσεων έμειναν εκτός. Όπως το «τουρισμός για όλους», που το 90% έμεινε με την αίτηση στα χέρια για να μην πω κάτι άλλο.

*** Οι εργαζόμενοι έχουν τη δύναμη, αρκεί να το καταλάβουν και κυρίως να το πιστέψουν. Οι διανομείς του eFood έγιναν όλοι αορίστου χρόνου.

*** Έψαχναν τόσο καιρό στις Βρυξέλλες να βρουν τι πρέπει να κάνουμε για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, ενώ την απάντηση την έχει δώσει από πέρυσι η Ελίζα Βόζενμπεργκ. Έλεος πια, όλα η Ελίζα; Όλα;
Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, εξάλλου δεν φαίνεται και πουθενά, η κ. Βόζενμπεργκ έχει ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό ευρωβουλευτής.

*** Για όσους φεύγουν για τα χωριά τους ή πάνε διακοπές να θυμούνται ότι:

*** Αν πάλι πάτε Σαντορίνη, να ξέρετε ότι ο χυμός έχει 9 ευρώ με θέα το ηφαίστειο.
Αν κάτσεις πλάτη κοστίζει το ίδιο;

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter