«Ναι» στον προϋπολογισμό ψήφισε η Μεγαλοοικονόμου – Πώς το σχολίασε ο Τσίπρας

«Ναι» στον προϋπολογισμό ψήφισε η Μεγαλοοικονόμου – Πώς το σχολίασε ο Τσίπρας

Υπέρ του νέου κρατικού προϋπολογισμού ψήφισε η ανεξάρτητη βουλευτής, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, με τον Αλέξη Τσίπρα να σχολιάζει εύστοχα το θέμα. «Ο Τσίπρας με εξέφρασε περισσότερο από τον Μητσοτάκη» είπε μεταξύ άλλων η ίδια.

Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, με την ίδια να αφηγείται στο καφενείο της Βουλής πως η απόφασή της προκάλεσε την απορία των λοιπών ανεξάρτητων βουλευτών. «Ο Τσίπρας με εξέφρασε περισσότερο από τον Μητσοτάκη» είπε, εξηγώντας πως πήρε την απόφαση ακούγοντας τις ομιλίες των δύο πολιτικών αρχηγών.

Στην ερώτηση για το αν σκέφτεται να μεταπηδήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως αυτό είναι ένα δεδομένο που δεν έχει σκεφτεί.

«Αντί να μειωνόμαστε, αυξανόμαστε»

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών προκειμένου να ευχηθεί για τις γιορτές, σχολιάζοντας την απροσδόκητη θετική ψήφο της κ. Μεγαλοοικονόμου. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε ως θετικό γεγονός τη ψήφο της πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, τονίζοντας πως «αντί να μειωνόμαστε, αυξανόμαστε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter