Νάιτζελ Φάρατζ: Ο «κύριος Brexit» φλερτάρει με τον Τραμπ – Θα γίνει ο εργοδότης του;

Νάιτζελ Φάρατζ: Ο «κύριος Brexit» φλερτάρει με τον Τραμπ – Θα γίνει ο εργοδότης του;

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, βρετανός πολιτικός και ιδιαίτερα γνωστός κυρίως από τους πύρινους λόγους του κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης – υπέρ του Brexit – βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο αφού είναι φίλος του ανερχόμενου (εκ νέου) Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ μόλις χθες, Δευτέρα, άφησε τους πάντες να μαντέψουν για το αν ο Ντόναλντ Τραμπ του έχει προσφέρει δουλειά, εν μέσω εικασιών για το πολιτικό μέλλον του κυρίου «Μπρέξιτ», όπως γράφει το Politico.

Ο Φάρατζ – ο πρώην ηγέτης του κόμματος του Brexit και στενός σύμμαχος του υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ – δήλωσε σε εκδήλωση ερωτήσεων και απαντήσεων με την εφημερίδα Telegraph ότι το να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να συνεργαστεί με τον Τραμπ για να «επαναφέρει τον δυτικό κόσμο σε σωστή τροχιά» είναι μια επιλογή που εξετάζει.
Όμως, ερωτηθείς ευθέως αν ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ του έχει προσφέρει δουλειά, ο Φάρατζ είπε: «Δεν θυμάμαι» – προκαλώντας τα γέλια του ακροατηρίου της εκδήλωσης.

Το πολιτικό μέλλον του Φάρατζ ήταν ένα μακροχρόνιο ερώτημα αφού ίδρυσε το λαϊκιστικό κόμμα «Μεταρρύθμιση του Ηνωμένου Βασιλείου» το 2021 – πριν εγκαταλείψει αμέσως την πρώτη γραμμή της πολιτικής για μια επικερδή καριέρα ως ραδιοτηλεοπτικός φορέας και σχολιαστής.

Αλλά έκτοτε έχει αφήσει αρκετές φορές να εννοηθεί ότι θα επιστρέψει, ενώ ο λιγότερο γνωστός ηγέτης της «Μεταρρύθμισης», Ρίτσαρντ Τάις αντιμετωπίζει τακτικά ερωτήσεις σχετικά με την επιστροφή του ιδρυτή του κόμματος.

Πιεζόμενος από την Telegraph σχετικά με το αν θα επιστρέψει για να ηγηθεί της Reform (Δεξικό, λαϊκίστικό κόμμα) – η οποία υπολείπεται ελάχιστα από τους εξασθενημένους Συντηρητικούς στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις – ο Φάρατζ δήλωσε ότι έχει τρεις επιλογές μπροστά του.

«Μία από αυτές είναι να παραμείνω σε αυτό που κάνω, απολαμβάνω αυτό που κάνω», δήλωσε ο Φάραντζ, επισημαίνοντας τη δουλειά του ως παρουσιαστή στο δεξιό κανάλι GB News και τις άλλες παράλληλες δραστηριότητές του.

«Το να παραμείνω όπως είμαι είναι μια πολύ ξεκάθαρη επιλογή. Το να πάω στην Αμερική, να συνεργαστώ με τον Τραμπ για να προσπαθήσω να επαναφέρω τον δυτικό κόσμο σε σωστή τροχιά είναι σαφώς μια πολύ ελκυστική επιλογή», δήλωσε ο Φάρατζ. Ως τρίτη επιλογή απαρίθμησε την πολιτική επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Φάρατζ είναι φίλος και σύμμαχος του Τραμπ και ιδιαίτερα γνωστός για τις πολύ «στρωμένες» συνεντεύξεις του μαζί του… Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι ευχαρίστως θα υπηρετούσε ως πρεσβευτής της Βρετανίας στις ΗΠΑ υπό την προεδρία του Τραμπ.

Πηγή: Politico

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Πλημμύρες απειλούν την περιφέρεια Κουργκάν – Σε κίνδυνο χιλιάδες άνθρωποι (Photos)

Ολική έκλειψη Ηλίου: Εκατομμύρια άνθρωποι την παρακολούθησαν – Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα (Photos -Video)

Ρωσία: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης γέφυρας – Ένας νεκρός και έξι τραυματίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter