«Napoleon»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φοίνιξ (video)

«Napoleon»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φοίνιξ (video)

Το τρίτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ «Napoleon» είναι γεγονός. Ο βραβευμένος με ‘Οσκαρ Χοακίν Φοίνιξ θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό Γάλλο Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

Η Sony Pictures Entertainment αποκάλυψε το τρίτο και τελευταίο τρέιλερ ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Η ταινία έχει αποσπάσει ήδη τις πρώτες της κριτικές με το «BBC Culture» και τους «Times» να δηλώνουν θαυμαστές της ενώ ο «Guardian» της έδωσε πέντε αστεράκια.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που αντέδρασαν αρνητικά, όπως ο βιογράφος του Ναπολέοντα που χαρακτήρισε την ταινία «πολύ αντιγαλλική και πολύ φιλοβρετανική».

Σύμφωνα με το variety άμεση ήταν η απάντηση του Ρίντλεϊ Σκοτ επισημαίνοντας πως «Οι Γάλλοι δεν συμπαθούν ούτε τον εαυτό τους».

Η πολυαναμενόμενη ιστορική ταινία με προϋπολογισμό 200 εκατ. δολαρίων «αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Ναπολέοντα στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη την αυτοκράτειρα Ιωσηφίνα ντε Μπωαρναί, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του, μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές και δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου».

Στο πλάι του Χοακίν Φοίνιξ η υποψήφια για Όσκαρ Βανέσα Κέρμπι ενώ το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Ταχάρ Ραχίμ, Μάθιου Νίνταμ , Λουντιβίν Σανιέ, Μπεν Μάιλς και Φιλ Κόρνγουελ.

Το σενάριο υπογράφει ο Ντέιβιντ Σκάρπα σε παραγωγή του ίδιου του σκηνοθέτη και των Κέβιν Γουόλς, Μάρκ Χάφαμ και Χοακίν Φοίνιξ.

Η διάρκειας δύο ωρών και 37 λεπτών παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα στους ευρωπαϊκούς κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου, μία ημέρα αργότερα στην χώρα μας ενώ στη συνέχεια, θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Apple TV+.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter