Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1: Η πρόκριση θα κριθεί στη Βαρκελώνη (Video)

Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1: Η πρόκριση θα κριθεί στη Βαρκελώνη (Video)

Νάπολι και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» κι έτσι η πρόκριση στους «8» του Champions League θα κριθεί στη ρεβάνς στις 12 Μαρτίου στη Βαρκελώνη.

Οι Καταλανοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος κι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Λεβαντόφσκι και Γκιντογκάν να πετύχουν γκολ αλλά και τις δύο φορές ο Μέρετ με καταπληκτικές επεμβάσεις κράτησε τον μηδέν. Από τη πλευρά της η Νάπολι δεν είχε τελική στο πρώτο 45λεπτο!

Στο β’ ημίχρονο το ματς άνοιξε καθώς και η Νάπολι άρχισε να βγαίνει πιο συχνά στην επίθεση. Όμως στο 60’ ήρθε η ώρα του Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός πήρε τη πάσα του Πέδρι γύρισε και με δυνατό συρτό σουτ εκτέλεσε τον Μέρετ για το 0-1. Η Νάπολι το πάλευε να βρει λύσεις και κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στο 75’ με τον Οσίμεν που απέφυγε τον Μαρτίνεθ, γύρισε κι εκτέλεσε τον Τερ Στέγκεν για το 1-1. Στη τελευτα;ία φάση του αγώνα ο Γκιντογκάν έχασε την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στους Καταλανούς αφού το σουτ που έκανε από πλεονεκτική θέση έφυγε λίγο άουτ.

Ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ κιτρίνισε τους Ντε Γιονγκ, Κρίστενσεν.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεζούς, Ολιβέρα, Ζαμπό Ανγκισά, Λόμποτκα, Καγιούστ (68’ Τραορέ), Πολιτάνο (76’ Ρασπαντόρι), Οσίμεν (76’ Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (68’ Λίντστρεμ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Μαρτίνεθ, Κανσέλο, Ντε Γιονγκ, Κρίστενσεν (86’ Ρομέου), Γκιντογάν, Γιαμάλ (80’ Ραφίνια), Λεβαντόβσκι, Πέδρι (86’ Φέλιξ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter