ΝΑΡ: Εκδήλωση παρουσίασης των Θέσεων για το 5ο Συνέδριο το Σάββατο στη Νομική

ΝΑΡ: Εκδήλωση παρουσίασης των Θέσεων για το 5ο Συνέδριο το Σάββατο στη Νομική

Κεντρική εκδήλωση παρουσίασης των Θέσεων για το 5ο συνέδριο του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο Σαριπόλου, στη Νομική Σχολή Αθήνας (είσοδος από Σόλωνος).

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί και την έναρξη της προσυνεδριακής διαδικασίας και του προσυνεδριακού διαλόγου για το 5ο Συνέδριο του ΝΑΡ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Μαρτίου 2024. Οι Θέσεις της Πολιτικής Επιτροπής έχουν ήδη αναρτηθεί-δημοσιευθεί, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και η ειδική επικαιροποιημένη έκδοση.

Εισηγητικά θα μιλήσουν και θα παρουσιάσουν πλευρές των Θέσεων οι:

-Γιώτα Ιωαννίδου, μέλος του γραφείου της Οργάνωσης Αττικής του ΝΑΡ,

-Σπύρος Ρούμπας, μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ και του ΚΣ της νΚΑ,

-Δημήτρης Γκόβας, μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις για πλευρές των Θέσεων και συζήτηση.

Όπως αναφέρει το ΝΑΡ σε ανακοίνωσή του, στόχος στην πορεία προς το συνέδριο είναι οι Θέσεις να αποτελέσουν αντικείμενο δημόσιας συζήτησης, κριτικής και προβληματισμού για τους ανθρώπους του αγώνα, τον κόσμο της εργασίας και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία. Να συμβάλλουν στην διαμόρφωση σύγχρονης αντίληψης και μάχιμης γραμμής για την επαναστατική κομμουνιστική αριστερά, μέσα στις σύνθετες και πολύπλευρες εξελίξεις.

Όπως τονίζει το ΝΑΡ «επιδιώκουμε με τις θέσεις μας, την προσυνεδριακή διαδικασία -δημόσια και εσωοργανωτική- και το ίδιο το συνέδριό μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Για ένα πολιτικό σχέδιο νέας κομμουνιστικής ελπίδας και επαναστατικής προοπτικής.

Παράλληλα εξελίσσεται και η τρίμηνη καμπάνια οικονομική εξόρμηση της οργάνωσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter