«Νάρκη» για τον Μητσοτάκη η υποψηφιότητα Πατούλη

«Νάρκη» για τον Μητσοτάκη η υποψηφιότητα Πατούλη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σε εσωκομματικό σίριαλ με απρόβλεπτες εξελίξεις έχει μετατραπεί για τη ΝΔ η εκ νέου υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη. Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το χορευτικό του ταλέντο σε εκδήλωση στο Ζάππειο την ώρα που χώρα καιγόταν, πηγές από τη ΝΔ διέρρεαν σε ΜΜΕ ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να τον στηρίξει ξανά.

Προβλήθηκαν μάλιστα, ως πιθανότεροι υποψήφιοι της ΝΔ για την περιφέρεια ο υφυπουργός Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, με τον δεύτερο να θεωρείται σχεδόν φαβορί.

Διαβάστε επίσης: Με διαρροές προσπαθεί ο Πατούλης να «ελαφρύνει» το κλίμα στη ΝΔ για τις ζεμπεκιές

Μετά τις παραπάνω διαρροές ο Γιώργος Πατούλης αναδιπλώθηκε και προσπάθησε να απαλύνει την κατάσταση. Μέσω κύκλων του απάντησε ότι «η ενόχληση του Πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγνώμη ο κ. Πατούλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής».

Το επικοινωνιακά επιζήμιο ζεϊμπέκικο φαίνεται ότι είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μετά από μια σειρά διαφωνιών μεταξύ του Γιώργου Πατούλη και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Ο Πατούλης στο… «βρέχει φωτιά στη στράτα μου» (Video)

Ταυτόχρονα, κάποιοι πρόβλεψαν ότι ο κ. Πατούλης θα κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως ανεξάρτητος, αν δεν τον στηρίξει η ΝΔ, κόβοντας έτσι τη δεξιά παράταξη στη μέση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αλλοι σχολιαστές μάλιστα δεν δίστασαν να πουν ότι αν η σύγκρουση Μητσοτάκη – Πατούλη φτάσει στα άκρα, μπορεί ο περιφερειάρχης να δημιουργήσει ακόμη και νέο πολιτικό κόμμα.

Τα δύο τελευταία σενάρια μπορεί να αναγκάσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να το ξανασκεφτεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter