Νάσος Ηλιόπουλος: «Αν χρειαστεί θα συγκρουστώ και με το κόμμα μου για το καλό της Αθήνας» (Video)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο CNN Greece και τον δημοσιογράφο Αδάμο Ζαχαριάδη.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος εξέφρασε τη δέσμευση του να παραμείνει στην τοπική αυτοδιοίκηση ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ενώ σημείωσε ότι είναι έτοιμος να συγκρουστεί ακόμα και με το κόμμα από το οποίο υποστηρίζεται, αν κρίνει ότι αυτό θα εξυπηρετήσει το συμφέρον της πρωτεύουσας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις προτάσεις της «Ανοιχτής Πόλης» για την ασφάλεια, στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο άλλων βασικών υποψηφίων αλλά και στο αρχικό «πρόβλημα» αναγνωρισιμότητας του.

Για το ζήτημα της Καθαριότητας ο Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε: «Το στρατηγικό όμως ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσει η Αθήνα, και μου προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση που δεν τίθεται από τους συνυποψηφίους μου, είναι το ζήτημα συνολικότερα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Να το πω με μία φράση, αν η Αθήνα δε μάθει να κάνει ανακύκλωση, δεν μπορεί να έιναι καθαρή πόλη. Η Αθήνα αυτή τη στιγμή, θα έπρεπε να στέλνει για ταφή το 25% των απορριμμάτων της και στέλνει για ταφή το 92% των απορριμμάτων της. Θα έπρεπε να ανακυκλώνει το 50% και ανακοινώνει μόνο το 5%. Ο Δήμος θα έπρεπε να έχει ένα πραγματικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.