Νάσος Ηλιόπουλος: «Δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν»

Νάσος Ηλιόπουλος: «Δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν»

O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την πανδημία στο σύνολό της, τονίζοντας μάλιστα ότι «Δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισήμανε ότι το επιτελείο του πρωθυπουργού «εφαρμόζει “ανοσία της αγέλης” και πουλάει ψεύτικη αισιοδοξία».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί στις παλινωδίες κυβερνητικών στελεχών οι οποίοι επαναλαμβάνουν ότι σε ένα μήνα θα έχει τελειώσει η πανδημία. «Τα ίδια έλεγαν και για το 2021. Το “τελευταίο μίλι” όμως άφησε πίσω του 15.952 απώλειες».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει ότι «Δεν προβλέπουν καν άδειες ειδικού σκοπού για τους γονείς των οποίων το παιδί θα νοσήσει»  και παραθέτοντας σχετικό γάφημα  εξηγεί πως «Στο θράσος Κεραμέως – Μητσοτάκη απάντηση δίνουν τα στοιχεία.Το γεγονός ότι η Ελλάδα στα μέσα Νοέμβρη βρέθηκε δύο φορές πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. σε απώλειες αναλογικά με τους κατοίκους. Δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter