Νάσος Ηλιόπουλος: Ο «καθηγητής» στις λαϊκές της Αθήνας (εικόνες)

Νάσος Ηλιόπουλος: Ο «καθηγητής» στις λαϊκές της Αθήνας (εικόνες)

Για άλλη μία εβδομάδα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με την “Ανοιχτή Πόλη”, Νάσος Ηλιόπουλος, βρέθηκε σε λαϊκές αγορές του Δήμου της Αθήνας και συνομίλησε με τους πολίτες και τους εμπόρους για όλα όσα -για κάποιους άλλους- είναι μικρής σημασίας αλλά για τις ζωές των κατοίκων και για τον ίδιο, είναι ζητήματα αξιοπρέπειας.

Αυτή την εβδομάδα, ο Νάσος Ηλιόπουλος, “όργωσε πραγματικά την Αθήνα και βρέθηκε σε λαϊκές αγορές στους Αμπελοκήπους (Παπαδά & Αμαιδέου Χαν), στο Παγκράτι, στο Κολωνάκι και στην Γκράβα.

Εκεί όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο κόσμος τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό και πολλοί κάτοικοι της Αθήνας, στάθηκαν και συζήτησαν μαζί του για τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και τις προτάσεις τους για μια “Αθήνα από την αρχή”.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, o Νάσος Ηλιόπουλος, αναφέρθηκε στην πιο πρόσφατη επίσκεψή του, στη λαϊκή αγορά της Γκράβας.

«Σήμερα, βρεθήκαμε στη λαϊκή αγορά της Γκράβας. Συζητήσαμε με τους ανθρώπους της περιοχής για όλες τις δυσκολίες που βιώνουν, για όλα όσα -για κάποιους άλλους- είναι μικρής σημασίας αλλά για τις ζωές των κατοίκων και για εμάς είναι ζητήματα αξιοπρέπειας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter