Νατάσα Γιάμαλη για Athens Pride 2022: «Η ζωή με glitter είναι ωραία»

Νατάσα Γιάμαλη για Athens Pride 2022: «Η ζωή με glitter είναι ωραία»

Η Νατάσα Γιάμαλη έκανε το δικό της σχόλιο σχετικά με το Athens Pride 2022 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Ιουνίου, και είχε σύνθημα «Άνευ Όρων».

Η δημοσιογράφος υποστηρίζει μια ζωή με ίσα δικαιώματα και ζητά να ενημερωθεί ο κόσμος ποια είναι τα κόμματα που ψήφισαν υπέρ ή κατά για την ισότητα στον γάμο, την τεκνοθεσία και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, γιατί δυστυχώς υπήρξαν σημαίες στην παρέλαση που προσπάθησαν να «εκμεταλλευτούν» τη διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της

Με αφορμή το χθεσινό pride:

Οποι@ προκαλείται από το pride και όχι από την ανασφάλεια και την ανισότητα που νιώθουν τα ΛΟΑΤΚΙΑ+ άτομα τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου, κάνει μάλλον κακή προτεραιοποίηση

Η ζωή με glitter είναι ωραία.

Η ζωή με ίσα δικαιώματα ακόμη καλύτερη.

Και κάτι ακόμη: πολλές μεγάλες εταιρείες «βάφονται» πλέον στα χρώματα του Pride. Μας/Σας χρειάζονται ως καταναλωτές. Το ερώτημα εκτός από τα λογότυπα στα χρώματα του rainbow πρέπει να είναι οι εργασιακές συνθήκες για το προσωπικό τους. Γιατί είδα αρκετές πολύχρωμες «γαλέρες» χθες.

Αντίστοιχα, πριν κρατήσουμε/ετε σημαίες κομμάτων στο Pride, μάθετε τι ψήφισε το κόμμα στο σύμφωνο συμβίωσης, στην νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και αν είναι υπέρ ή κατά στην ισότητα στον γάμο, την τεκνοθεσία και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Υ.Γ: ευχαριστώ όλα όσα γνώρισα χθες! Είστε θησαυροί!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter