Νατάσα Γιάμαλη: Το καλοκαίρι θα βγάζουμε τα κορμάκια μας στις παραλίες όπως ακριβώς είναι, με ουλές, με τομές καισαρικής…

Νατάσα Γιάμαλη: Το καλοκαίρι θα βγάζουμε τα κορμάκια μας στις παραλίες όπως ακριβώς είναι, με ουλές, με τομές καισαρικής…
Πηγή Φωτογραφίας: Facebook

Η Νατάσα Γιάμαλη με μια ανάρτηση της στο Facebook βάζει τα πράγματα στη θέση τους στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τα πρότυπα ομορφιάς και το Body Shaming που υπάρχει.

Η δημοσιογράφος απευθύνεται σε όλα τα κορίτσια, τις γυναίκες και τις θηλυκότητες που καταπιέζονται από τα στερεότυπα ομορφιάς και «φωνάζει» πόσο υπέροχες και μοναδικά όμορφες είμαστε όλες με «τις ουλές, με τομές καισαρικής, με μαστεκτομές, με ραγάδες, με κυτταρίτιδα, με τρίχες ή χωρίς. Με τις βιωμένες φθορές μας».

Ακολουθεί η ανάρτηση της Γιάμαλη:

«Τόσα κορίτσια, τόσες γυναίκες, τόσες θηλυκότητες βασανιζόμαστε διαχρονικά από πρότυπα ομορφιάς που αλλάζουν κάθε δυο σεζόν.

Από τα φρύδια και τα μαλλιά μέχρι το σχήμα των νυχιών και των γλουτών και το μέγεθος του στήθους.

Τελευταία είναι στη μόδα και οι φακίδες που μέχρι πολύ πρόσφατα φωτοσοπάρονταν και εξαφανίζονταν ως «μειονέκτημα». Τώρα, φίλτρα τις προσθέτουν…

Από πολύ μικρές μας μάθαιναν τα κατάλληλα ρούχα για την ηλικία μας, το κατάλληλο μαγιό για τον σωματότυπο μας, το κατάλληλο κούρεμα για το επάγγελμα μας. Και βέβαια, το φόρεμα, το εσώρουχο, το κραγιόν, το άρωμα που θα ΤΟΝ σαγηνεύσει.

Τα κατάλληλα ρούχα είναι αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε καλά φορώντας τα.

Τα κατάλληλα κιλά είναι αυτά με τα οποία νιώθουμε άνετα και υγιείς.

Κατάλληλο μαγιό δεν υπάρχει. Υπάρχει μαγιό που μας αρέσει και μαγιό που δεν μας αρέσει.

Λογικές pick me – δεν είμαι σαν τις άλλες, επιλέξτε με- εκτός από μισογύνικες είναι μάταιες και θλιβερές.

Το καλοκαίρι θα βγάζουμε τα κορμάκια μας στις παραλίες όπως ακριβώς είναι, με ουλές, με τομές καισαρικής, με μαστεκτομές, με ραγάδες, με κυτταρίτιδα, με τρίχες ή χωρίς. Με τις βιωμένες φθορές μας.

Συνηθίστε το».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter