Νατάσσα Μποφίλιου: Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας για να υπάρξει ανατροπή σε αυτό που συμβαίνει (Video)

Νατάσσα Μποφίλιου: Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας για να υπάρξει ανατροπή σε αυτό που συμβαίνει (Video)

Ένα διάλλειμα έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου από τις πρόβες, λίγο πριν εμφανιστεί στο Μουσείο Ακρόπολης και επισκέφτηκε την εκπομπή «Κυψέλη» μιλώντας για τη ζωή, την οικογένεια της, αλλά και τα κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν.

Ενδιαφέρον έχουν όσα ισχυρίζεται για τη δημόσια εικόνα της και πόσο την απασχολεί.

Aναλυτικά όσα είπε η Νατάσσα Μποφίλιου:

«Δυστυχώς έχει μια επικαιρότητα σαν θέμα. Ζούμε σε μια εποχή καταστολής, μια εποχή βίας, πόνου, θρήνου, μια πολεμική θα έλεγε κανείς εποχή. Δεν αναφέρομαι μόνο στους πολέμους που διαδραματίζονται, αλλά στην πολεμική που υπάρχει στη ζωή των ανθρώπων κοινωνικοπολιτικά. Πρέπει να επιληφθούμε με κάθε τρόπο τη ζωή μας. Πρέπει να την πάρουμε στα χέρια μας και να κάνουμε ό, τι μπορεί ο καθένας για να υπάρξει ανατροπή σε αυτό που συμβαίνει. Είναι μια συνεχόμενη κατρακύλα σε όλα τα θέματα κι ο άνθρωπος συρρικνώνεται πνευματικά, συναισθηματικά. Συρρικνώνεται η ελευθερία του».

«Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Η δημόσια εικόνα μου δεν με προβληματίζει όταν θεωρώ πως σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα και πολίτης πρέπει να πάρω μια θέση. Ξέρω ότι οι θέσεις έχουν μια ευθύνη κι είναι κάτι που πρέπει να πάρεις απόφαση νωρίς, πριν βγεις στην αρένα της ζωής… Με προσδιορίζουν τα πράγματα που έχουν πραγματικά αξία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter