Nations League: Η Γαλλία 2-1 την Ισπανία, πήρε το τρόπαιο

Nations League: Η Γαλλία 2-1 την Ισπανία, πήρε το τρόπαιο
O Εμπαπέ πανηγυρίζει με τη γαλλική σημαία

Η Γαλλία κατάκτησε το Nations League μετά από συγκλονιστική ανατροπή επί της Ισπανίας με 2-1 στον τελικό του “Μεάτσα” στο Μιλάνο.
Η Ισπανία είχε σχεδόν καθολική υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Γιορίς σε αντίθεση με τους Γάλλους που είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Μετά το 60′ το ματς πήρε φωτιά και εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς μέσα σε τρία λεπτά έγιναν απίθανα πράγματα στο χορτάρι. Στο 64′ η Γαλλία είχε δοκάρι με τον Ερναντέζ και στην αντεπίθεση (65′) η Ισπανία άνοιξε το σκορ με τον Οϊαρθάμπαλ. Πριν προλάβει να χαρεί η Ισπανία, ήρθε ο Μπενζεμά στο 66′ με καταπληκτικό σουτ να ισοφαρίσει 1-1.

Στο 80′ ο Μπαπέ έκανε την ανατροπή με το 2-1 της Γαλλίας και στο 89′ και το 94′ ο Γιορίς δύο φορές έσωσε την ισοφάριση σε σουτ των Γέρεμι και Φορνάλ…

Στον μικρό τελικό στο Τορίνο, η Ιταλία νίκησε 2-1 το Βέλγιο.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Γκαρσία, Λαπόρτ, Αλόνσο, Γκάβι (75′ Κόκε), Μπουσκέτς, Ρόδρι (84′ Φορνάλς), Τόρες (84′ Μερίνο), Οϊαρθάμπαλ, Σαράμπια (61′ Πίνο)

ΓΑΛΛΙΑ: Λιορίς, Κουντέ, Βαράν (43′ Ουπαμεκανό), Κιμπεμπέ, Παβάρ (80′ Ντουμπουά), Πογκμπά, Τσουαμενί, Ερναντέζ, Γκριεζμάν (90′ Βερτού), Μπενζεμά, Εμπαπέ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter