Nations League: Πέρασε από την Μολδαβία η εθνική με 2-0 και πάει σε «τελικό» με την Σλοβενία

Nations League: Πέρασε από την Μολδαβία η εθνική με 2-0 και πάει σε «τελικό» με την Σλοβενία

Με ηγέτες και σκόρερ τους Φορτούνη και Μπακασέτα η εθνική πέτυχε στο Κισινάου την νίκη που ήθελε επί της Μολδαβίας με 2-0 στην 5η αγωνιστική του γ’ ομίλου στην Γ’ κατηγορία του Nations League και πλέον θέλει μόνο νίκη επί της Σλοβενίας την ερχόμενη Τετάρτη στη Ριζούπολη στο τελευταίο ματς για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο. Να σημειωθεί ότι στις 11 Οκτωβρίου η Ελλάδα είχε νικήσει στο ΟΑΚΑ τους Μολδαβούς και τότε με 2-0 με γκολ των Μπακασέτα και Μάνταλου.

Η Εθνική μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι μη έχοντας όρεξη για περιπέτειες και φρόντισε να το καθαρίσει από το πρώτο 45λεπτο. Με ηγέτη τον φορμαρισμένο Κώστα Φορτούνη η εθνική είχε ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο 20λεπτο με τους Φορτούνη και Μπακασέτα και στο 32’ ο άσος του Ολυμπιακού πήρε τη μπάλα από τον Μπακασέτα προχώρησε και περίπου 5-6 μέτρα έξω από την περιοχή με σουτ-βολίδα άνοιξε το σκορ (0-1). Το γκολ απελευθέρωσε τους διεθνείς και στο 41’ ο Φορτούνης βρήκε έξοχα τον Μπακασέτα στην περιοχή και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Στο β’ ημίχρονο, η εθνική έριξε τον ρυθμό και έκανε διαχείριση του σκορ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (18/11) με τη Σλοβενία. Παρ όλα αυτά έχασε δύο ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες για τρίτο γκολ με τους Φορτούνη και Γιακουμάκη.

Κίτρινες κάρτες πήραν οι Μαυρίας, Ζαρντά, Πόσματς.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ναμάσκο, Πόσματς, Αρνάς, Γιαρντάν, Ρέαμπτσιουκ, Τσεμποτάρου (46’ Επουρεάνου), Ιονίτα (83’ Μπόιτσουκ), Ρατά (62’ Τουρτσάν), Τσότσιουτς (46’ Καϊμάκοβ), Σπάταρου, Νταμασκάν (72’ Ντρος)

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μαυρίας, Τσιμίκας (61’ Κυριακόπουλος), Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Φορτούνης (66’ Τζιόλης), Λημνιός (78’ Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Παυλίδης (79’ Γιακουμάκης).

-Συνοπτικά το πρόγραμμα του γ’ ομίλου:

Μολδαβία – Ελλάδα 0-2

Σλοβενία – Κόσοβο 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σλοβενία 13

2. Ελλάδα 11

3. Κόσοβο 2

4. Μολδαβία 1

ΕΠΟΜΕΝΗ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 18/11

21:45 Ελλάδα – Σλοβενία

21:45 Κόσοβο – Μολδαβία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter