Νάξος: 20χρονος Ιταλός σκοτώθηκε σε τροχαίο με «γουρούνα»

Νάξος: 20χρονος Ιταλός σκοτώθηκε σε τροχαίο με «γουρούνα»

Την τελευταία του πνοή άφησε στη Νάξο ένας 20χρονος Ιταλός τουρίστας, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο, στον δρόμο Χώρας – Αγερσανί, πίσω από το αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρει το Naxos Times, το τραγικό δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η «γουρούνα» στην οποία επέβαιναν ο 20χρονος Ιταλός με μία 19χρονη ομοεθνή του, εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μία 39χρονη Ελληνίδα.

Η σφοδρή σύγκρουση ήταν μετωπική και ο οδηγός της «γουρούνας» -που φορούσε κράνος- εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή και έπεσε πάνω σε συρματοπλέγματα περίφραξης που υπήρχαν δεξιά του δρόμου, τα οποία καρφώθηκαν στο λαιμό και άλλα σημεία του σώματός του.

Παρά τις προσπάθειες Γάλλων γιατρών που βρέθηκαν στο σημείο και των γιατρών του νοσοκομείου Νάξου, λίγο αργότερα, ο νεαρός κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Καλά στην υγεία τους, αλλά ιδιαίτερα σοκαρισμένες από το συμβάν είναι τόσο η νεαρή Ιταλίδα συνεπιβάτιδα του άτυχου 20χρονου, όσο και η οδηγός του ΙΧ.

(Πηγή: Naxos Times)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter