Ναυάγιο στο Στενό Καφηρέα: Εντοπίστηκε σώο ένα ακόμη άτομο – Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης

Ναυάγιο στο Στενό Καφηρέα: Εντοπίστηκε σώο ένα ακόμη άτομο – Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης
πηγή φωτογραφίας: hcg.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ εντοπισμού και διάσωσης των προσφύγων και των μεταναστών που επέβαιναν σε σκάφος το οποίο ναυάγησε στο στενό του Καφηρέα στην Εύβοια.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε από τις αρχές άτομο με αιγυπτιακή καταγωγή στον οικισμό Μπούρος στην Εύβοια, ανεβάζοντας τον αριθμό των αριθμό των εντοπισμένων προσφύγων στους 11.  Ωστόσο, δεκάδες άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι, γεγονός που εντείνει την ανησυχία των αρχών, όσο κυλούν οι ώρες των ερευνών δίχως αποτελέσματα.

Οι επιχειρήσεις του λιμενικού και των αρχών έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης, εντοπίζοντας δέκα πρόσφυγες και μετανάστες στη βραχονησίδα Μανδαλού.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με ναυάγιο σκάφους γεμάτο πρόσφυγες στο Στενό του Καφηρέα – Αγωνιώδης επιχείρηση διάσωσης

Η διαδρομή του σκάφους

Το σκάφος, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν 68 άτομα, ξεκίνησε τη διαδρομή του από τη Σμύρνη, με μαρτυρίες από τους διασωθέντες να αναφέρουν ότι ουδείς φορούσε σωσίβιο.

Πρόκειται για ανθρώπους προερχόμενους από το Αφγανιστάν, την Αίγυπτο και το Ιράν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, Νίκο Κοκκάλα, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter