Ναυάγιο της Ζακύνθου: «Η πολιτική τρομοκρατία δεν θα περάσει», λένε οι κάτοικοι των Ορεινών Κοινοτήτων

Ναυάγιο της Ζακύνθου: «Η πολιτική τρομοκρατία δεν θα περάσει», λένε οι κάτοικοι των Ορεινών Κοινοτήτων

Το δικό τους μήνυμα σχετικά με την γνωστή υπόθεση της αγοραπωλησίας του ναυαγίου της Ζακύνθου στην οποία έχει αναφερθεί εκτενώς το Documento και η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται να βάλει τη σφραγίδα του δημοσίου στη «μεγαλύτερη απάτη της μεταπολίτευσης», στέλνουν οι κάτοικοι των ορεινών κοινοτήτων του νησιού λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η πολιτική τρομοκρατία δεν θα περάσει». Το μήνυμα αυτό έρχεται μετά και τις τελευταίες καταγγελίες που έκανε πριν λίγες μέρες ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ» και πρώην Περιφερειάρχης Ι.Ν. Θοδωρής Γαλιατσάτος, από το νησί μας, περί εμπλοκής του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Η ανακοίνωση των κατοίκων, έχει ως εξής: «Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, μάς αναγκάζουν, Όλους, να αναρωτηθούμε για το αν η Πολιτική Προστασία και η Πολιτική Τρομοκρατία συνιστούν δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει στην πράξη, όσον αφορά τη στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης, απέναντι στο πρωτοφανές και ανήκουστο Σκάνδαλο Αγοραπωλησίας της Ορεινής Ζακύνθου, το οποίο πήραν εντολή να κάνουν γαργάρα ακόμα και οι ντόπιοι πολιτευτές του Τάλαρου.
Ο θυμόσοφος λαός μας, όμως, λέει ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Αυτό, άλλωστε, ήταν και το μήνυμα του Θόδωρου Γαλιατσάτου, στην πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου, που έδωσε στις 22 Νοεμβρίου 2021 στο Νησί της Ζακύνθου. Εκεί, ο πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κατήγγειλε δημόσια μεταξύ άλλων τα εξής, προκαλώντας πολιτικό σεισμό στη Χώρα:
«…Είναι προφανής πλέον η εμπλοκή του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος σε αυτήν την ιστορία της αγοραπωλησίας των Ορεινών της Ζακύνθου. Έχουμε ένα τρίγωνο που στην κορυφή του είναι το πρωθυπουργικό περιβάλλον με τον Μυλωνογιάννη και οι άλλες του πλευρές είναι η συμμετοχή του Μυλωνογιάννη στην Πιμανα, η συμμετοχή του Μυλωνογιάννη στον Ηλέκτωρα – ο Ηλέκτωρας είναι μεγάλος παίχτης στην υπόθεση των απορριμμάτων – εκεί είναι διευθύνων σύμβουλος, τον οποίο τον έστειλε πριν από λίγο καιρό ο πρωθυπουργός. Έχουμε, δηλαδή, τον Μυλωνογιάννη να συμμετέχει σε δύο βασικά πόδια κι αυτά τα δύο πόδια μέσω ενός κυρίου Μπουλούτα να ενώνονται, δηλαδή ο Μπουλούτας του Ηλέκτωρα – θα έχετε ακούσει κι αυτό το όνομα – συμμετέχει επίσης στο ΔΣ της νέας εταιρείας Πιμανα. Ένα τρίγωνο το οποίο πιθανόν να μας απασχολήσει και στο μέλλον…».
Ας μάθει, λοιπόν, η Ελλάδα και ο κόσμος ολόκληρος ότι μια Ανώνυμη Εταιρεία που ξεκίνησε από το Λίβανο, ήρθε στην Αθήνα, γύρισε στο Κατάρ, ταξίδεψε στο Λονδίνο και σήμερα κρύβεται στις Παρθένες Νήσους, σε συνεργασία με το ντόπιο Οικονομικό Έγκλημα, αγόρασε μέσα σε ένα βράδυ, το 2014, τη μισή Ζάκυνθο και λεηλάτησε τις περιουσίες 200 οικογενειών και δύο ιστορικών Μονών.
Παρά το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη ξεμπρόστιασε την Απάτη, οι εκπρόσωποι και οι Κατοχικοί κουκουλοφόροι συνεργάτες αυτής της Ανώνυμης Εταιρείας, με την πλήρη κάλυψη του Μεγάρου Μαξίμου και την καθοδήγηση της Οικογένειας, όχι μόνον παραμένουν εκτός φυλακής εδώ και επτά (7) ολόκληρα χρόνια, αλλά μπαινοβγαίνουν στα Υπουργεία της Ελλάδας, πραγματοποιούν τοπογραφικές μετρήσεις και προετοιμάζουν στρατηγικές, τρομάρα τους, επενδύσεις και ακόμη δίνουν εντολές σε Έλληνες Υπουργούς να συστήσουν Εταιρείες (βλ. ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Α.Ε.) για την αναψυχή των επενδυτών, μέσα στην περιουσία μας, μέσα στα ιερά χώματα και τη γη του ζακυνθινού λαού, ανάμεσα στα μνημεία, τα μοναστήρια και τον πολιτισμό μας.
Βάσει ποιου, αλήθεια, πρωτοκόλλου και με ποιανού εντολή, οι Έλληνες Υπουργοί συναντούν τους κατηγορούμενους με βαρύτατα κακουργήματα εκπροσώπους της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΙΜΑΝΑ, η οποία λεηλάτησε την Ζάκυνθο;
Που είναι, αλήθεια, η Εισαγγελική Πρόταση ένα χρόνο τώρα, και η ολοκλήρωση της Ποινικής διαδικασίας, που θα έστελνε τους συνεργάτες του κατ’ ευφημισμόν Εμίρη στη φυλακή;
Τι ψάχνει, αλήθεια, ο Υπουργός Τουρισμού στα Ορεινά της Ζακύνθου. Τον Ντίλερ παριστάνει; Τον μεσίτη παραστένει; Ξέρει κατά που πέφτει η Ζάκυνθος και το Ναυάγιο;
Ωστόσο, αν νομίζετε όλοι εσείς, ότι Εμείς, οι κάτοικοι της Ζακύνθου, θα αφήσουμε τυχάρπαστους εγκληματίες και νομάδες καιροσκόπους, όπως τούς χαρακτήρισε ο Μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος, να δρουν εις βάρος της τοπικής κοινωνίας και της ιστορίας μας, τότε είστε, τουλάχιστον, αφελείς.
«Ακονίστε οι πολιτικοί μνηστήρες τις γραβάτες σας, και Σάς περιμένουμε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter