Ναύπακτος: Κι άλλες δόσεις του εμβολίου στα σκουπίδια γιατί… χάλασε το ψυγείο

Ναύπακτος: Κι άλλες δόσεις του εμβολίου στα σκουπίδια γιατί… χάλασε το ψυγείο

Στα σκουπίδια κατέληξαν μερικές ακόμα δόσεις εμβολίου του κορονοϊού αφού χάλασε το ψυγείο στο Κέντρο Υγείας που φυλάσσονταν.

Με τα εμβόλια που έχουν καταφθάσει στη χώρα να είναι ήδη πολύ λιγότερα από τα αναμενόμενα, τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά διαστήματα στα ψυγεία στα οποία φυλάσσονται, έχουν ως αποτέλεσμα να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση αφού καταλήγουν τελικά σε κάδους απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, λόγω του προβλήματος που παρουσιάστηκε στο ψυγείο, τέθηκε εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να αχρηστευτούν οι δόσεις που επρόκειτο να γίνουν σήμερα και αύριο σε όσους είχαν κλείσει το ραντεβού τους.

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρει:

Ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί από εργαζόμενους του Κεντρου Υγείας Ναυπάκτου και πολίτες της περιοχής που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό ότι αναβάλονται οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου σήμερα και αύριο λόγω έλλειψης εμβολίων. Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κεντρο Υγείας.

Η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη αλλά το ψυγείο που συντηρούνταν τα εμβόλια δεν επανήλθε σε λειτουργία. Σήμερα και αύριο αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί. Ήταν προγραμματισμένα περί τα 120 ραντεβού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter