Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Αυτός είναι ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού – Τι γίνεται με το διαβατήριό του

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Αυτός είναι ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού – Τι γίνεται με το διαβατήριό του

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, αφού οι διαπραγματεύσεις των “ερυθρολεύκων” για λύση του συμβολαίου του με τη Ζαλγκίρις είχαν αίσιο τέλος. Ο 30χρονος γκαρντ μετακομίζει για την επόμενη τριετία στον Πειραιά, όπου όμως -βάσει κανονισμού- δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague πριν την 1η Ιανουαρίου 2024.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ έχει Ελληνίδα μητέρα, αλλά η γραφειοκρατική διαδικασία για έκδοση διαβατηρίου δεν έχει ακόμη τελεσιδικήσει, μολονότι ο αδελφός του Ελάιτζα (παίκτης του Περιστερίου) παρέλαβε ήδη το δικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ομοσπονδία μπάσκετ, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα γίνει και τυπικά Έλληνας μέσα στον Δεκέμβριο. Μέχρι τότε μπορεί να συμμετάσχει στην εγχώρια Basket League μόνο ως αλλοδαπός.

Στη φετινή σεζόν με τα χρώματα της πρωταθλήτριας Λιθουανίας (την οποία ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή στο ΣΕΦ), ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ έχει μέσο όρο 4,1 πόντους. Tην προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στην Ολύμπια Μιλάνο, ενώ στο παρελθόν (2017-20) πέρασε από τη Γιούτα Τζαζ και τους Ιντιάνα Πέισερς.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 88-83 : Νίκησε τον …Σφαιρόπουλο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter