NBA All-Star Game: Άστραψε και βρόντηξε ο Ντέρικ Τζόουνς (Video)

NBA All-Star Game: Άστραψε και βρόντηξε ο Ντέρικ Τζόουνς (Video)

Ο Ντέρικ Τζόουνς τζούνιορ των Μαϊάμι Χιτ κέρδισε έναν από τους πιο θεαματικούς και συναρπαστικούς διαγωνισμούς καρφωμάτων όλων των εποχών στο ΝΒΑ.

Ο Τζόουνς, που ακούει στο παρατσούκλι «Airplane Mode», νίκησε τον Άαρον Γκόρντον μετά από διπλό μπαράζ, αφού τα 50άρια έπεφταν βροχή από τους κριτές.

Το σκορ στο τελευταίο κάρφωμα ήταν 48-47 και ο πικραμένος Γκόρντον (των Ορλάντο Μάτζικ) δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο μέλλον.

Πάντως ο διαγωνισμός ήταν γεμάτος χαμόγελα, καλή διάθεση και θέαμα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να συμμετέχει στο πάρτι από απόσταση αναπνοής απαθανατίζοντας τα καρφώματα με το κινητό του.

Στο ματς των Ανερχόμενων Αστέρων (Rising Stars), την Παρασκευή, η ομάδα των ΗΠΑ νικσε με 151-131 την «μικτή κόσμου», με MVP τον Μάιλς Μπρίτζες των Σάρλο Χόρνετς.

Το ΝΒΑ Αll-Star Game, που θα ξεκινήσει στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Σικάγο (με ξεχωριστό σκορ για κάθε δωδεκάλεπτο και άλλες καινοτομίες), θα είναι το 4ο συνεχόμενο στην καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα είναι αρχηγός της Team Giannis απέναντι στην Team LeBron του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Όπως ανακοίνωσε ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ, το τρόπαιο του MVP θα φέρει το όνομα του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter