NBA: Η μοναδική ιστορία του Ιμάν Σάμπερτ με τον Κόμπι Μπράιαντ

NBA: Η μοναδική ιστορία του Ιμάν Σάμπερτ με τον Κόμπι Μπράιαντ

Ο Ιμάν Σάμπερτ μοιράστηκε μία τρομερή ιστορία με τον Κόμπι Μπράιαντ, σε εκπομπή των ΗΠΑ. Ο πρωταθλητής του 2016 με τους Καβαλίερς θυμήθηκε ένα ματς στο ”Madison Square Garden” ανάμεσα σε Νικς και Λέικερς, με τον ίδιο να μην θυμάται ακριβώς πότε είχε γίνει, όμως με τη βοήθεια του παρουσιαστή, βρήκαν ότι αναφέρεται στη σεζόν 2011/12 και το περίφημο διάστημα που… μεσουρανούσε ο Τζέρεμι Λιν, το φημισμένο ”Linsanity”!

Τί είχε γίνει τότε; Ας αφήσουμε καλύτερα τον Σάμπερτ να περιγράψει το μεγαλείο του Κόμπι. Το μόνο που θα πούμε εμείς είναι ότι πριν αρχίσει το τέταρτο 12λεπτο, ο ”Black Mamba” πλησίασε τον προσωπικό του αντίπαλο και του είπε το εξής: ”Έκανες πολύ καλό παιχνίδι, μικρέ!”

”Μάρκαρα τον Κόμπι στο Garden. Δεν θυμάμαι πόσους έβαλε, όμως θυμάμαι ότι του είχα κλέψει την μπάλα αρκετές φορές. Καθώς παιζόταν το ματς σκεφτόμουν μετά το ματς ότι θα μιλήσω στον αδερφό μου και θα του πω ότι έκλεψα την μπάλα από τον Κόμπι, πως την πήρα πριν προλάβει να σουτάρει, πώς τον πέρασα στην επίθεση και πήγα ως το κάρφωμα. Τα σκέφτομαι όλα αυτά. Ξεκινάει η τέταρτη περίοδος.

Δεν πανηγύριζα, όλα αυτά ήταν απλά μέσα στο κεφάλι μου, είμαστε στο Garden, οι οπαδοί έχουν τρελαθεί στις κερκίδες, μόλις έκλεψα την μπάλα από τον Κόμπι. Η τέταρτη περίοδος ξεκινά και μου λέει ο Κόμπι ‘έκανες πολύ καλό ματς, μικρέ’ και εγώ έχω τρελαθεί! Κοιτάζω το ρολόι και βλέπω ότι θέλουμε ακόμα 12′, τί εννοεί; Ο τύπος δεν έχει πει κουβέντα σε όλο το παιχνίδι, του έκλεψα την μπάλα, του λέω διάφορα, είμαι ανεβασμένος και δεν μου έχει πει τίποτα!

Είναι συγκεντρωμένος στο ματς. Ξεκινάει τις προσποιήσεις και στη συνέχεια πετά τη μπάλα στο ταμπλό, την πιάνει και δίνει πάσα στη γωνία. Εγώ εγώ λέω ‘φίλε, τί διάολο έχεις πάρει;’ Προσποιείται, ντριμπλάρει, σουτάρει, κάνει τα πάντα! ‘Ήσουν νορμάλ μέχρι πριν λίγο!’. Μετά σουτάρει από τα 11 μέτρα. Έκανε αυτές τις μαλ…ιες που κάνει ο Κάρι πριν τις κάνει ο Κάρι!

Παίρνουμε time-out και με κοιτάει ο Μάικ Ντ’Αντόνι (κόουτς Νικς) και του λέω ‘έχω μαρκάρει τα πάντα, μάρκαρα τις πρώτες δύο του κινήσεις, δεν γίνεται να έχει και τρίτη μετά από αυτά… Σταμάτησα την πρώτη, σταμάτησα τη δεύτερη, η τρίτη δεν ήταν σε κανένα βίντεο που είδα, δεν ξέρω τί είναι αυτό που έκανε, νόμιζα ότι ήταν βήματα! Κανονικά, δεν θα έπρεπε να μπορεί να κουνήσει κι άλλο τα πόδια του, απλά ήταν φανταστικό!”

Για την ιστορία, στις 10/2/12 οι Νικς είχαν κερδίσει τους Λέικερς με 92-85, με τον Κόμπι να μετράει 34 πόντους (10/24 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 11/13 βολές) εκ των οποίων οι 13 στη τελευταία περίοδο, 10 ριμπάουντ και 1 ασίστ, την ώρα που ο Τζέρεμι Λιν είχε 38 (11/19 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 10/13 βολές), 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Όσο για τον rookie Ιμάν Σάμπερτ, μέτρησε 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα και μία… τρομερή ιστορία με τον θρύλο του NBA!

Πηγή: Eurohoops.net

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter