ΝΒΑ: Με οικοδεσπότη τον …Mίκυ Μάους!

ΝΒΑ: Με οικοδεσπότη τον …Mίκυ Μάους!

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος του NBA.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ώστε όλες οι ομάδες να καταλύσουν στα εκεί ξενοδοχεία υπό συνθήκες καραντίνας και να παίξουν εκεί όλους τους αγώνες που υπολείπονται μέχρι να αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

Η λύση του Λας Βέγκας οέρασε σε δεύτερο πλάνο, όπως και αυτή του Χιούστον. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι ομάδες θα μπορέσουν να ξεκινήσουν κανονικές προπονήσεις μέχρι τα μέσα Ιουνίου, ώστε να είναι έτοιμες για επίσημους αγώνες περίπου ένα μήνα αργότερα. Με τα σημερινά δεδομένα, τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Ο κομισάριος Αντάμ Σίλβερ ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες των ομάδων ότι οι αποφάσεις θα καθυστερήσουν όσο γίνεται περισσότερο, ώστε να προκριθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Το σύστημα διεξαγωγής θα αποφασιστεί όταν ανάψει το πράσινο φως για την χρήση των εγκαταστάσεων υπό συνθήκες προστασίας των αθλητών.

Μεταξύ των σεναρίων που συζητήθηκαν είναι και αυτό της μετάβασης απευθείας στα πλέι-οφ, με τις 16 ομάδες που ξεχωρίζουν ως τώρα.

Πριν την πανδημία είχαν ολοκληρωθεί τα 2/3 περίπου της κανονικής περιόδου, με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο να έχουν το καλύτερο ρεκόρ από τις 30 ομάδες. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter