NBA: Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς

NBA: Με την πλάτη στον τοίχο οι Μπακς

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Μιλγουόκι Μπακς, μετά τη συντριβή από τους Μπρούκλιν Νετς με 125-86 στον δεύτερο ημιτελικό της Ανατολής. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο καλείται πλέον να πετύχει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες, αν θέλει να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Μάλιστα οι Νετς αγωνίζονται χωρίς τον τραυματισμένο Τζέιμς Χάρντεν. Ο ασυναγώνιστος Κέβιν Ντουράντ ήταν πρώτος σκόρερ με 32 πόντους, ενώ ο Κάιρι Ίρβινγκ πρόσθεσε 22. Η διαφορά άγγιξε και τους 50 πόντους.

Ο μέτριος Γιάννης πέτυχε 18 πόντους με 8/15 σουτ, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ, αλλά είχε 0/3 τρίποντα και 2/7 βολές. Ο Κρις Μίντλετον πρόσθεσε 17 για τους Μπακς, οι οποίοι θα δώσουν τους επόμενους δύο αγώνες στην έδρα τους. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επέστρεψε από τον τραυματισμό του και έβαλε 2 πόντους.

Στην άλλη ημιτελική σειρά της Ανατολής, οι Ατλάντα Χοκς «έσπασαν» την έδρα των Φιλαντέλφια Σίξερς (124-128) και προηγούνται με 1-0. Προβάδισμα απέκτησαν στη Δύση οι Φίνιξ Σανς επί των Ντένβερ Νάγκετς με το σημερινό 122-105 (Μπρίτζες 23 – Γιόκιτς 22), ενώ οι αγώνες Τζαζ-Κλίπερς αρχίζουν απόψε.

Ο Τιμ Θίμποντο των Νιου Γιορκ Νικς αναδείχθηκε Προπονητής της Χρονιάς στο ΝΒΑ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter