NBA: Μία νίκη μακριά από την πρόκριση οι Μπακς – Ξανά «τριαντάρης» ο Γιάννης

NBA: Μία νίκη μακριά από την πρόκριση οι Μπακς – Ξανά «τριαντάρης» ο Γιάννης

Την τρίτη νίκη τους στον πρώτο γύρο των πλέι οφ του NBA πέτυχαν οι Μιλγουόκι Μπακς, επικρατώντας 121-106 των Ορλάντο Μάτζικ. Άλλη μία ηγετική εμφάνιση κατέγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι «ταρακούνησε» τα «Ελάφια» που απάντησαν με τρεις συνεχόμενες (3-1) και πλέον βρίσκονται ένα βήμα από την πρόκριση στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ.

Τα πράγματα δεν κύλησαν εύκολα για τους Μπακς, καθώς για τρία δωδεκάλεπτα οι Μάτζικ ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί, όμως στο τελευταίο κρίσιμο μέρος του παιχνιδιού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

Ο διεθνής φόργουορντ πήρε από το «χεράκι» τους Μπακς σημειώνοντας 31 πόντους  (13/16 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/6 βολές), κατεβάζοντας 15 ριμπάουντ, μοιράζοντας 8 ασίστ και μία τάπα σε 34′ συμμετοχής. Από κοντά του ο Μίντλετον με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Οι Μπακς χρειάζονται ακόμη μια νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα συναντήσουν (εφόσον προκριθούν) τον νικητή του ζευγαριού Μαϊάμι Χιτ – Ιντιάνα Πέισερς. Οι Χιτ βρίσκονται πολύ κοντά στον στόχο τους, έχοντας ήδη πάρει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια επί της Ιντιάνα (3-0). 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter