NBA: Ο ΛεΜπρόν πρώτος σκόρερ όλων των εποχών – Το ιστορικό καλάθι (Photo – Video)

NBA: Ο ΛεΜπρόν πρώτος σκόρερ όλων των εποχών – Το ιστορικό καλάθι (Photo – Video)

Η τελευταία επίθεση της τρίτης περιόδου στο ματς Λέικερς – Θάντερ δεν έμοιαζε με καμία άλλη. Από άκρη σε άκρη, το «Staples Center» περίμενε να γραφτεί ιστορία. Ο 38χρονος ΛεΜπρον Τζέιμς, δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν. Με μία από τις χαρακτηριστικές κινήσεις του, επιχείρησε fadeaway σουτ από το ύψος των βολών απέναντι στον Κέντρικ Ουίλιαμς και η πορτοκαλί μπάλα βρήκε το διχτάκι. Ο χρόνος «πάγωσε» στα 10,9 δευτερόλεπτα και όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA. Το fadeaway jumper απέναντι στον Ουίλιαμς «χαράκτηκε» στις καλύτερες στιγμές όλων των εποχών όσον αφορά το άθλημα. Στις εξέδρες βρισκόταν ο -έκπτωτος πλέον- πρώτος σκόρερ, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να αποθεώσει τον νέο ρέκορντμαν.

Το ιστορικό καλάθι του ΛεΜπρον Τζέιμς

Ο 75χρονος πλέον Καρίμ των 38.837 πόντων καριέρας αποθέωσε τον 38χρονο ΛεΜπρόν, ο οποίος πανηγύρισε με την ψυχή του το ιστορικό αυτό κατόρθωμα και στη συνέχεια χάθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών και της οικογένειάς του, καθώς οι διαιτητές διέκοψαν τη ροή της αναμέτρησης για να αποτυπωθεί η «ενθρόνιση» του σταρ από το Άκρον του Οχάιο στην κορυφή των all time scorers του ΝΒΑ.

Λίγη ώρα αργότερα, οι Θάντερ κατάφεραν να «αποδράσουν» από το Λος Άντζελες επικρατώντας με 133-130. Αποτέλεσμα που δεν στάθηκε ικανό να φορτώσει «σκιές» πάνω από το Staples Center. Αντί του ηλεκτρονικού πίνακα, όλοι «χάζευαν» τον νέο πίνακα των σκόρερ, με τον ΛεΜπρόν να τελειώνει το ματς στους 38 πόντους, 38.390 συνολικά στην καριέρα του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter