NBA – Θάντερ: Το τέλος μίας ολόκληρης εποχής 11 χρόνων!

NBA – Θάντερ: Το τέλος μίας ολόκληρης εποχής 11 χρόνων!

Το τέλος μίας ολόκληρης εποχής 11 χρόνων ήρθε για τους Θάντερ και την Οκλαχόμα Σίτι…

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net

Μετά την ανταλλαγή του Ράσελ Ουέστμπρουκ στους Ρόκετς, ο οργανισμός άλλαξε εντελώς το πρόσωπο του, χάνοντας τον “franchise” παίκτη του. Το πρόσωπο της πόλης ουσιαστικά, εδώ και 11 χρόνια από την επιλογή του στο ντραφτ…

Όταν μάλιστα το 2017 υπέγραψε ακόμα ένα συμβόλαιο, πενταετές με αξία 205εκ. δολαρίων, νόμιζες πως δεν θα φτάσει αυτή η μέρα.

Μετά όμως τη φυγή του Κέβιν Ντουράντ και το αιφνιδιαστικό trade του Πολ Τζορτζ πριν μερικές μέρες, ήρθε και η σειρά του Ουέστμπρουκ να αφήσει την πόλη με την οποία είχε συνδεθεί το όνομα του προσπαθώντας να φέρει τους Θάντερ στην κορυφή.

Για πρώτη φορά μετά 11 χρόνια στην πόλη μετά τη μετακόμιση από το Σιάτλ, η Οκλαχόμα Σίτι μπαίνει στη διαδικασία ανοικοδόμησης, χωρίς τον πρώην MVP που ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην ομάδα με 23,5 πόντους, 7,0 ριμπάουντ και 8,4 ασίστ και τρεις σερί χρονιές με “διπλούς” μέσους όρους και στις τρεις κατηγορίες! Κανείς άλλος δεν το έχει πετύχει στην ιστορία του ΝΒΑ.

Οι Θάντερ είναι μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια χάρη στους Ουέστμπρουκ και όλους όσοι βρίσκονταν μαζί του κατά καιρούς και πλέον χωρίς το σύμβολο τους μένει να δούμε αν η πόλη θα αγκαλιάσει την ομάδα με την ίδια θέρμη όπως μέχρι φέτος…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter