ΝΒΑ: Οι Λέικερς πέρασαν στους τελικούς

ΝΒΑ: Οι Λέικερς πέρασαν στους τελικούς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έπιασαν θέση πρώτοι στους τελικούς του ΝΒΑ, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα μέσα στη «φούσκα» του Ορλάντο. Η ομάδα του ασύγκριτου Λεμπρόν Τζέιμς νίκησε τους Ντένβερ Νάγκετς με 117-107 και τους απέκλεισε με 4-1 νίκες.

Πλέον, οι Λέικερς περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στη μάχη του τίτλου. Στους τελικούς της Ανατολής, οι Μαϊάμι Χιτ προηγούνται των Μπόστον Σέλτικς με 3-2 και έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν την πρόκριση στο 6ο ματς, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

O Λεμπρόν, που θα εμφανιστεί στους τελικούς του ΝΒΑ για 9η φορά την τελευταία 10ετία, τελείωσε τον αγώνα με 38 πόντους, 16 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Ο Άντονι Ντέιβις πέτυχε 27 πόντους και οι Γκριν, Καρούζο από 11, ενώ οι Γιόκιτς, Γκραντ έβαλαν από 20 και ο Μάρεϊ 19 για το Ντένβερ.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επιστρέφουν στους τελικούς μετά από 10 χρόνια «ανομβρίας» και ελπίζουν να κατακτήσουν το δαχτυλίδι, για να το αφιερώσουν στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ, του οποίου τα αρχικά έχουν κεντημένα στις φανέλες.

Στους Λέικερς ανήκει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος ωστόσο δεν έχει συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter