ΝΒΑ: Πρώτος ξανά σε ψήφους ο Αντετοκούνμπο στην Ανατολή, 2η σερί χρονιά αρχηγός της στο All Star Game!

ΝΒΑ: Πρώτος ξανά σε ψήφους ο Αντετοκούνμπο στην Ανατολή, 2η σερί χρονιά αρχηγός της στο All Star Game!

Κάθε χρόνο και καλύτερος, κάθε χρόνο κορυφαίος μεταξύ των κορυφαίων! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει χρυσές σελίδες καριέρας στο ΝΒΑ και το νέο του επίτευγμα είναι ότι αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική περιφέρεια και θα είναι αρχηγός για 2η σερί χρονιά στο All Star Game!

Η φετινή σεζόν είναι η 4η συνεχόμενη που ο Γιάννης θα είναι παρών στο περίφημο All Star και για δεύτερη σερί χρονιά αρχηγός της Ανατολής! Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα και σύμφωνα με αυτά, ο Ελληνας σούπερ σταρ συγκέντρωσε 5.902.286 ψήφους και ήταν με διαφορά πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή. Στην Ανατολή, μαζί με τον Γιάννη στην καλύτερη πεντάδα συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Τρε Γιανγκ (Χοκς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς) και Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς).

Στην Δύση, πρώτος σε ψήφους ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 6.275.459, με τον Λούκα Ντόντσιτς να τον ακολουθεί με 6.111.735 ψήφους. Εκτός από τους δύο, μαζί στην πεντάδα της Δύσης, βρίσκονται και οι Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Κουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Άντονι Ντέιβις (Λέικερς). Οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter