NBA: Συνεχίζονται τα playoffs – Η ανακοίνωση της λίγκας (Photo)

NBA: Συνεχίζονται τα playoffs – Η ανακοίνωση της λίγκας (Photo)

Επιστροφή στη δράση από αύριο Σάββατο, για τα playoffs του ΝΒΑ, όπως έγινε γνωστό μετά την κοινή ανακοίνωση της λίγκας με την Ένωση των καλαθοσφαιριστών.

 Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ και η διευθύνουσα σύμβουλος της λίγκας Μισέλ Ρόμπερτς, εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση μετά τη χθεσινή συνάντηση με αντιπροσωπεία των παικτών και των ομάδων.

«Όλες οι πλευρές συμφώνησαν για την επιστροφή των playoffs του ΝΒΑ το Σάββατο 29 Αυγούστου, με την προϋπόθεση ότι η λίγκα από κοινού με τους παίκτες θα εργαστούν για να επιτευχθούν οι εξής στόχοι:

Η εγκαθίδρυση ενός συνασπισμού για την κοινωνική δικαιοσύνη, αποτελούμενο από παίκτες, προπονητές και παράγοντες, ο οποίος θα στοχεύει στην ενημέρωση πολλών ζητημάτων όπως το δικαίωμα ψήφου και η ανάγκη για μεταρρυθμίσεις στην αστυνομία.

Σε κάθε πόλη όπου φιλοξενείται μία ομάδα η οποία συμμετέχει στο ΝΒΑ, οι ισχυροί άνδρες της ομάδας θα συνεργάζονται με τον εκάστοτε κυβερνήτη για τη μετατροπή των γηπέδων σε εκλογικά κέντρα ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020, ώστε να εξασφαλιστεί η ροή της ψηφοφορίας για τις ευπαθείς ομάδες. 

Η λίγκα θα συνεργαστεί με τους παίκτες αλλά και τα συνεργαζόμενα τηλεοπτικά δίκτυα για τη δημιουργία διαφημιστικών σποτ που θα προβάλλονται σε κάθε παιχνίδι των playoffs. Τα σποτ θα περιλαμβάνουν μηνύματα ώστε να προσελκύσουν περισσότερους ανθρώπους για να ψηφίσουν στις προεδρικές αλλά και τις τοπικές εκλογές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter