NBA: Τέσσερις παίκτες των Νετς θετικοί στον κορονοϊό

NBA: Τέσσερις παίκτες των Νετς θετικοί στον κορονοϊό
Φωτογραφία αρχείου. Πηγή / AP
Η ομάδα από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι τέσσερις παίκτες της έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Στην ανακοίνωσή τους δεν αναφέρουν τα ονόματα των τεσσάρων καλαθοσφαιριστών τους, οι οποίοι προστίθενται στη λίστα των παικτών οι οποίοι έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό, από τον «μαγικό κόσμο» του NBA.

Το σοκ είναι μεγαλύτερο επειδή οι Νετς δεν αντιμετώπισαν τις τελευταίες 15 μέρες κάποια από τις ομάδες όπου εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα (Γιούτα Τζαζ και Ντιτρόιτ Πίστονς). Ολόκληρη η ομάδα των Μπρούκλιν Νετς τέθηκε σε καραντίνα μέχρι να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Οι Νετς σημειώνουν ότι μόνο ένας εκ των τεσσάρων έχει παρουσιάσει συμπτώματα, ενώ οι υπόλοιποι είναι απλοί φορείς. Παράλληλα, ο οργανισμός σήμανε «συναγερμό» προς όλους εκείνους που έχουν έρθει σε επαφή με τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων και των πρόσφατων αντιπάλων στα παρκέ του ΝΒΑ πριν από την «καραντίνα» της λίγκας, ώστε να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Πλην των Νετς, οι Γιούτα Τζαζ έχουν ανακοινώσει δύο κρούσματα (Ρόντι Γκομπέρ, Ντόνοβαν Μίτσελ) ενώ οι Ντιτρόιτ Πίστονς ενημέρωσαν για την περίπτωση του Κρίστιαν Γουντ. Το ΝΒΑ εξετάζει τρόπους για να ολοκληρώσει τη σεζόν με πιθανή
παράτασή της έως τα τέλη Ιουνίου και ίσως με εναλλακτικό σύστημα
διεξαγωγής των πλέι-οφ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter