NBA: «Βασιλιάς» του τρίποντου ο Στεφ Κάρι

NBA: «Βασιλιάς» του τρίποντου ο Στεφ Κάρι

O Στεφ Κάρι είναι ο νέος βασιλιάς των τριπόντων στο ΝΒΑ! Το δεύτερο εύστοχο σουτ του από τα 7,25 μέτρα στο παιχνίδι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Νιου Γιορκ Νικς τον έφερε στα 2974 και αποκαθήλωσε τον Ρέι Άλεν, ο οποίος ήταν παρών στη Νέα Υόρκη και έσπευσε να αγκαλιάσει τον …διάδοχό του.

«Είμαι υπερήφανος για σένα», φάνηκε να του λέει ο Άλεν, την ίδια στιγμή που ο τρίτος της λίστας, Ρέτζι Μίλερ, απαθανάτιζε τις στιγμές με το κινητό του από τη θέση του σχολιαστή.

Συγκινημένος, ο 33χρονος Κάρι χάθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του, αλλά και του πατέρα του, Ντελ, ο οποίος στα νιάτα του ήταν –και αυτός- σπουδαίος σουτέρ. Ο αγώνας σταμάτησε για λίγα λεπτά και το κοινό στο «Γκάρντεν» αποθέωσε τον ρέκορντμαν.

Μετά τον αγώνα, ο Στεφ Κάρι χάρισε από ένα ρολόι Rolex στους τρεις συνοδοιπόρους του στην πορεία των Ουόριορς προς τους τίτλους: Ντρέιμοντ Γκριν, Αντρέ Ιγκουοντάλα, Κλέι Τόμπσον.

Οι Ουόριορς, που κέρδισαν το ματς με 105-96 (με 5/14 τρίποντα του Κάρι) έχουν το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ, με 23 νίκες και 5 ήττες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter