ΝΒΑ: Ζυμώσεις για τζάμπολ με… Γιάννη

ΝΒΑ: Ζυμώσεις για τζάμπολ με… Γιάννη

«Κοινό μέτωπο» για υποστήριξη του αιτήματος επανέναρξης της σεζόν 2019-20, συγκρότησαν οι σούπερ σταρ του ΝΒΑ. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριλαμβάνεται στην άτυπη επιτροπή που ανέλαβε να επεξεργαστεί τις λεπτομέρειες και να διασκεδάσει τις ανησυχίες όσων -αθλητών και άλλων- διατυπώνουν επιφυλάξεις.

Στην ίδια τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος και οι ΛεΜπρον Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Άντονι Ντέιβις, Καουάι Λέοναρντ, Στεφ Κάρι, Ντέμιαν Λίλαρντ, Ράσελ Ουέστμπρουκ και ο Κρις Πολ, πρόεδρος του συνδικάτου των καλαθοσφαιριστών του ΝΒΑ.

Ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ ξεκαθάρισε προς τους παίκτες ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί απόλυτα την ασφάλειά τους σε περίπτωση διεξαγωγής αγώνων, αλλά «το ΝΒΑ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του» ώστε να προστατεύσει την υγεία όσων θα εμπλακούν. Ωστόσο, υπάρχουν αντιρρήσεις και φόβοι, ιδίως στις τάξεις ομάδων που ουσιαστικά έχουν αποκλειστεί από τα πλέι-οφ.

Φαίνεται ότι προκρίνεται το σχέδιο ολοκλήρωσης της σεζόν με όλες τις ομάδες (ή κάποιες από αυτές) συγκεντρωμένες σε μία πόλη σε συνθήκες καραντίνας, κεκλεισμένων των θυρών. Το Λας Βέγκας και οι εγκαταστάσεις της Disneyworld στο Ορλάντο εξετάζονται ως πιθανοί οικοδεσπότες.

Ο Σίλβερ συζήτησε και με τους ιδιοκτήτες των ομάδων και διαπίστωσε θετικό κλίμα, ενώ οργανώθηκε και πρόχειρο γκάλοπ ανάμεσα στους περίπου 400 παίκτες για να ανιχνεύσει τη βούλησή τους. Η σχετική απόφαση θα ληφθεί μέσα στις επόμενες 2-4 εβδομάδες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter