NCAA: Πιτίνο vs Λούιβιλ στην March Madness! (Photo)

NCAA: Πιτίνο vs Λούιβιλ στην March Madness! (Photo)

Η… Θεά Τύχη τα έφερε έτσι ώστε ο γιος του Ρικ Πιτίνο, Ρίτσαρντ, να τεθεί αντιμέτωπος του Λούιβιλ, που εκδίωξε το νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, στον πρώτο γύρο της March Madness!

Καμιά φορά η μοίρα παίζει πολλά παιχνίδια… Ο Ρικ Πιτίνο το 2017 απολύθηκε από το Λούιβιλ έπειτα από το ξέσπασμα του περιβόητου σκανδάλου στο NCAA, με τον Hall of Famer προπονητή από τον περασμένο Δεκέμβριο να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ωστόσο, ο 66χρονος τεχνικός δεν είναι ο μόνος προπονητής στην οικογένεια, αφού τον ίδιο δρόμο έχει πάρει και ο γιος του, Ρίτσαρντ Ουίλιαμς Πιτίνο, ο οποίος εδώ και έξι χρόνια καθοδηγεί τους Minnesota Golden Gophers και φέτος κατάφερε να τους οδηγήσει σε επανεμφάνιση στην τελική φάση της March Madness.

Το βράδυ της Κυριακής (17/3) έγινε η κλήρωση για τα σταυρώματα του τουρνουά και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε αντίπαλος της ομάδας του υιού Πιτίνο, να είναι το Λούιβιλ στον πρώτο γύρο στην Αϊόβα (21/3), ήτοι το κολέγιο που απέλυσε τον πατέρα του, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πλέον στα δικαστήρια!

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το συναπάντημα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Πηγή: Eurohoops

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter