ΝΔ: Είμαστε ανοιχτοί μετεκλογικά σε κόμματα και παρατάξεις

ΝΔ: Είμαστε ανοιχτοί μετεκλογικά σε κόμματα και παρατάξεις

Ανοιχτή μετεκλογικά σε κόμματα και παρατάξεις για τη διαμόρφωση σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης, δήλωσε η ΝΔ διά του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Βασίλη Κικίλια.

Ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε χθες την προσχώρηση της Δράσης υπό τον Θεόδωρο Σκυλακάκη στη ΝΔ την οποία και καλωσόρισε, παράλληλα όμως τόνισε ότι στρατηγική επιλογή του κόμματος είναι η διεύρυνση της βάσης του.

Υπεραμύνθηκε της τοποθέτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απόλυση των συμβασιούχων των δήμων, οι νομιμοποιήσεις των οποίων έχουν κριθεί παράνομες, καλλιεργώντας έμμεσα συνθήκες κοινωνικού αυτοματισμού. «Κάθε παράνομη πρόσληψη στερεί τη δυνατότητα να προσληφθεί ένας νοσηλευτής», παρατήρησε σχετικά. Επικαλέστηκε στοιχεία του γενικού λογιστηρίου του κράτους από τα οποία καταγράφεται υπέρβαση 146 εκατ. ευρώ το β’ εξάμηνο.

Ο κ. Κικίλιας αναφερόμενος στη χθεσινή εμφάνιση στη Βουλή κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για λαϊκισμό, τυχοδιωκτισμό και πολιτική ανευθυνότητα. Παράλληλα τόνισε ότι το αίτημα για εκλογές δε συνδέεται με την πορεία της αξιολόγησης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter