ΝΔ: Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή Κουρουμπλή – Τσιμουδιά για τη μελέτη Λύτρα

ΝΔ: Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή Κουρουμπλή – Τσιμουδιά για τη μελέτη Λύτρα

Την επανένταξη του μέχρι πρόσφατα ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, λησμονώντας ωστόσο να δώσει πειστικές εξηγήσεις για τη νέα μελέτη Λύτρα που αποδεικνύει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας.

« Ο κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως αναμενόμενο», τονίζει ειδικότερα στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς. «Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει», σχολιάζει ακόμα το κυβερνών κόμμα, δίχως ωστόσο να αναφερθεί στον οδυνηρό απολογισμό  της μελέτης του καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα, από την οποία αναδείχθηκε η σοκαριστική μέτρηση της θνητότητας 97% στους διασωληνωμένους ασθενείς εκτός ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο φύλλο του Documento αναδείχθηκαν οι ευθύνες τόσο της Δικαιοσύνης όσο και του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Νίκου Στεφανάτου, παρουσίασε μία ωραιοποιημένη εικόνα παρά τα αμείλικτα ευρήματα της κοινής του μελέτης με τον Θ. Λύτρα.

Διαβάστε επίσης:

Επιστροφή Κουρουμπλή στην Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποδείξεις της εγκληματικής πολιτικής Μητσοτάκη για την πανδημία

Μελέτη Λύτρα: Ούτε ίχνος απολογίας από τον Πλεύρη για τους θανάτους διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ

Χωρίς κάλυψη Τσιόδρα η κριτική στη μελέτη Λύτρα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Γιατροί για μελέτη Λύτρα: «Η θνητότητα 97% είναι ισοδύναμη με εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι» (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter