ΝΔ: «Γαλάζια» παραζάλη

ΝΔ: «Γαλάζια» παραζάλη

Μύλος το «γαλάζιο» στρατόπεδο, μετά τις δηλώσεις Μεϊμαράκη και ας σφυρίζει αδιάφορα, αλλά με εμφανή αμηχανία. Ή μήπως τα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ δεν αποτελούν παρά το κερασάκι στην τούρτα; 

Γιατί είναι γνωστή εδώ και καιρό η αναταραχή που επικρατεί στην αξιωματική αντιπολίτευση και έχει στρέψει Καραμανλικούς, ακόμα και Σαμαρικούς κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, το γεγονός ότι πολλά στελέχη τού κόμματος αποδίδουν στον πρόεδρο της ΝΔ σημαντικά λάθη στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται πολλά και κρίσιμα θέματα, που αφορούν ακόμα και στον ίδιο – όπως οι αποκαλύψεις του Documento για το πόθεν έσχες και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του – αλλά και λάθη στρατηγικής, με την επιμονή του να ζητά εκλογές από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την προεδρία, σε μία συγκυρία για τη χώρα και με τη διαπραγμάτευση ανοιχτή, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Παράλληλα, η ακροδεξιά ρητορική τού αντιπροέδρου, Άδωνη Γεωργιάδη, που τείνει να γίνει πια κυρίαρχη γραμμή του κόμματος, αφού ουδείς φαίνεται πρόθυμος να τον… φρενάρει ή ικανός να τον ελέγξει, έχει προκαλέσει δυσφορία και ενόχληση σχεδόν σε όλα τα εσωκομματικά στρατόπεδα. Θυμίζουμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε, ουσιαστικά, διαμηνύσει στον Μητσοτάκη να «μαζέψει«» τον Άδωνη, όταν εκείνος είχε προτρέψει στο αγαπημένο του Twitter τους ακολούθους του – ή μάλλον τα «τρολ» του – να διαβάσουν οπωσδήποτε ένα δημοσίευμα, με τίτλο «Η σκευωρία του εθνικού νομίσματος και το σαμποτάζ στη Δημοκρατία», όπου ούτε λίγο – ούτε πολύ εξαπολύεται επίθεση κατά του Καραμανλή, αλλά και του σημερινού προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, αφήνοντας αιχμές για υπόγειες κινήσεις τους που αμφισβητούν ακόμα και το ευρώ!

Στην Πειραιώς, σπεύδουν τώρα να κάνουν το άσπρο – μαύρο σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, την ώρα που ο ίδιος μίλησε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και μάλιστα με τρόπο ξεκάθαρο. Λες και ο Μεϊμαράκης είναι από αυτούς που αν θέλουν να «καρφώσουν» τον Μητσοτάκη, θα… ντραπούν!  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter