ΝΔ – Κριτική εκ δεξιών: Ο… βασιλιάς Κυριάκος είναι γυμνός

ΝΔ – Κριτική εκ δεξιών: Ο… βασιλιάς Κυριάκος είναι γυμνός

Με τίτλο «Στο τρίτο lockdown τέλειωσε» η γνωστή «γαλάζια» -φαιάς απόχρωσης- ιστοσελίδα antinews.gr συνεχίζει να ασκεί σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Σημειώνει μάλιστα:

«Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραδεχθεί ότι υπήρξε κυβερνητική ολιγωρία εξ ου και το δεύτερο lockdown, κατηγόρησε ευθέως τους πολίτες για τη ζημιά, τη στιγμή που ο… Σωτήρης δήλωνε ανήμπορος να εξηγήσει επακριβώς τους λόγους που εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα.»

Προσθέτει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει τη δυνατότητα να χειριστεί «μαζί λοιμό και λιμό» και προβλέπει και άλλα lockdown ενώ συμπληρώνει:

«Τώρα, αν πιστεύει ότι την ώρα που η Ελλάδα θα έχει καταντήσει Μπέργκαμο και ο λαός της θα πεινάει, έχει ελπίδες να διασωθεί μέσω της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και των ξεροκόμματων που θα πετάει, καλύτερα να αναθεωρήσει.

Διαφορετικά κινδυνεύει να φύγει από το Μαξίμου νύχτα με περούκα.»

Όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr

Στο τρίτο lockdown τέλειωσε

Αντικειμενική ανάλυση της αντικειμενικής πραγματικότητας.

Από την προηγούμενη Πέμπτη ο… βασιλιάς Κυριάκος είναι γυμνός.

Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραδεχθεί ότι υπήρξε κυβερνητική ολιγωρία εξ ου και το δεύτερο lockdown, κατηγόρησε ευθέως τους πολίτες για τη ζημιά, τη στιγμή που ο… Σωτήρης δήλωνε ανήμπορος να εξηγήσει επακριβώς τους λόγους που εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα.

Άρα η εικόνα του ισχυρού και αποφασιστικού ηγέτη που δαμάζει τον κορονοϊό, κάηκε με μιας.

Τρανή απόδειξη για το παραπάνω, τα προπαγανδιστικά άρθρα που γράφτηκαν από κυβερνητικούς παπαγάλους με στόχο να θέσουν στο απυρόβλητο τον… ηγέτη. Όπου μεταξύ άλλων ανέφεραν, ότι δεν ευθύνεται ο Κυριάκος για τη νέα καραντίνα αλλά οι διαφωνίες υπουργών και ειδικών.

Πρόκειται για τις γνωστές αστείες δικαιολογίες που λέγονται όταν ένας πρωθυπουργός αρχίζει και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Αν δεν κάνουμε λάθος, τόσο τους υπουργούς όσο και τους ειδικούς τους επιλεγεί ο πρωθυπουργός. Συνεπώς, ποιος έχει την ευθύνη;

Φιλότιμη η προσπάθεια των καθεστωτικών χρυσοπληρωμένων κονδυλοφόρων, αλλά δεν έπεισε κανέναν.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Δύναται να διασωθεί ο Μητσοτάκης εφόσον μαζευτεί κάπως το χάος με το δεύτερο lockdown;

Όχι, γιατί όπως μας πληροφόρησαν εμμέσως ειδικοί και κυβερνητικοί δεν μαζεύεται, κι οδηγούμαστε σε τρίτο. Μπορεί και σε τέταρτο. Ίσως και σε πέμπτο.

Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το μπάχαλο που θα προκληθεί με τα απανωτά lockdowns και την αδυναμία του Μητσοτάκη να διαχειριστεί μαζί λοιμό και λιμό.

Ένα εκρηκτικό κοκτέιλ δηλαδή που θα ισοπεδώσει τη χώρα, με τον Μητσοτάκη να συνεχίζει να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα δια της λατρευτής του καθεστωτικής προπαγάνδας και της ισχνής ελεημοσύνης που θα μοιράζει στους πεινασμένους Έλληνες.

Τώρα, αν πιστεύει ότι την ώρα που η Ελλάδα θα έχει καταντήσει Μπέργκαμο και ο λαός της θα πεινάει, έχει ελπίδες να διασωθεί μέσω της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και των ξεροκόμματων που θα πετάει, καλύτερα να αναθεωρήσει.

Διαφορετικά κινδυνεύει να φύγει από το Μαξίμου νύχτα με περούκα.

Στην εξίσωση βάλτε και ενδεχόμενη αρνητική κλιμάκωση με δυσάρεστες συνέπειες στα ελληνοτουρκικά.

Με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να φύγει νύχτα με περούκα και ελικόπτερο.

Φρονούμε, ότι η μόνη λύση που του έχει απομείνει είναι να αναγνωρίσει ότι έχει χάσει τον έλεγχο και να καλέσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να βάλουν πλάτη, μπας και αποφύγει η χώρα τα χειρότερα.

Είχε τη δυνατότητα εδώ και οχτώ μήνες να την οχυρώσει ενόψει της αναμενόμενης αντεπίθεσης του κορονοϊού.

Δεν το έκανε κι έχασε.

Με το να αρνείται όμως να αναγνωρίσει την ήττα του θα προκαλέσει μεγαλύτερη βλάβη στη χώρα, με κίνδυνο να καταστεί ανήκεστος.

Επιτέλους ας φερθεί υπεύθυνα κι ας θυσιαστεί για το καλό της πατρίδας.

Εκτός κι αν τα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια όντως εκτιμούν, ότι τελικά θα τον σώσει η μαμά Μέρκελ με τον θείο Μπάιντεν, όπως διατυμπανίζουν πανηγυρικά οι προπαγανδιστές της λίστας του Στέλιου.

Άραγε πως; Φέρνοντας πιο κοντά την ταπείνωση των Πρεσπών του Αιγαίου και το ελικόπτερο στην ταράτσα του Μαξίμου, δίνοντας γη και ύδωρ στον Ερντογάν για να στριμώξουν τον Πούτιν;

Δυστυχώς, είστε πλέον αντιμέτωποι με ένα μη αναστρέψιμο loose – loose σκηνικό.

Κι όσο πιο γρήγορα το παραδεχτείτε, τόσο το καλύτερο για εσάς και κυρίως για τη χώρα.

Οψόμεθα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter