ΝΔ: Να παραιτηθεί η Ολγα Γεροβασίλη

ΝΔ: Να παραιτηθεί η Ολγα Γεροβασίλη

Επίθεση στην υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και την καλεί να παραιτηθεί.

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρονται τα εξής:

«Η κυρία Γεροβασίλη την τριετία 2012 – 2015, όπως η ίδια παραδέχεται, ήταν ταυτοχρόνως βουλευτής και μέτοχος της εταιρίας “Κ. ΑΛΕΞΙΟΥ – Ο. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ Ο.Ε.”.

Εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες στον ιατρικό τομέα και είχε ως πελάτη της το Ελληνικό Δημόσιο και συγκεκριμένα τον ΕΟΠΥΥ και το δημόσιο νοσοκομείο της Άρτας.

Υπενθυμίζουμε ότι η κυρία Γεροβασίλη είναι βουλευτής στο νομό της Άρτας.

Η κυρία Γεροβασίλη γνωρίζει ότι η ιδιότητα του μετόχου σε εταιρία η οποία έχει συμβάσεις με το Ελληνικό Δημόσιο αποτελεί ασυμβίβαστο με την βουλευτική ιδιότητα όπως προβλέπει με σαφή τρόπο το Σύνταγμα.

Επομένως είναι βαρύτατα εκτεθειμένη. Οφείλει να αναζητήσει κάποια ίχνη ευθιξίας, να ζητήσει μια συγνώμη από τον ελληνικό λαό και να παραιτηθεί από την βουλευτική ιδιότητα.

Γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να το κάνει γιατί είναι απολύτως εθισμένη στο ψέμα και την εξαπάτηση του ελληνικού λαού που ήταν η αποστολή που υπηρέτησε ως Κυβερνητική Εκπρόσωπος όλο αυτό το διάστημα.

Δεν πρέπει, όμως, να ελπίζει ότι αυτή η προκλητική και αντισυνταγματική συμπεριφορά θα περάσει χωρίς επιπτώσεις».

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός απάντησε διεξοδικά χθες και κατηγόρησε την εφημερίδα και τον συντάκτη (Βασ. Χιώτη) ότι «προσπαθούν, με ψέματα, υπονοούμενα, ανακρίβειες, λάθη και λάσπη να στοχοποιήσουν πρόσωπα, να απαξιώσουν την κυβέρνησή μας και να πείσουν πως είμαστε ίδιοι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter