ΝΔ: Οι αντιεξουσιαστές είναι «προστατευόμενο είδος» της κυβέρνησης

ΝΔ: Οι αντιεξουσιαστές είναι «προστατευόμενο είδος» της κυβέρνησης

Από τα …μαλλιά τραβά κάθε περιστατικό η ΝΔ για να υποστηρίξει τη θέση της ότι υπάρχει κυβερνητική ασυλία στους χώρους των αντιεξουσιαστών.

Οι με τον «τίτλο “αντιεξουσιαστές” εξακολουθούν να αποτελούν “προστατευόμενο είδος” για τους σημερινούς κυβερνώντες», υποστηρίζει σε δήλωση του ο αρμόδιος Τομεάρχης της ΝΔ , Μ. Χαρακόπουλος, με αφορμή την πρωινή επίθεση, πίσω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αντιεξουσιαστών σε περιπολικό που μετέφερε κρατούμενο .

Παρακάμπτοντας το γεγονός ότι το περιστατικό έλαβε τέλος μετά από παρέμβαση μίας Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και μίας Ομάδας ΟΠΚΕ, ο κ. Χαρακόπουλος άσκησε το αντιπολιτευτικό του καθήκον κατηγορώντας την κυβέρνηση. Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του τονίζει:

«Το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Μαυροματαίων πίσω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ), επιβεβαιώνει την κατάσταση ανομίας και πλήρους ασυδοσίας που επικρατεί στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί ούτε μια απλή μεταγωγή συλληφθέντος, για παραεμπόριο, με προορισμό τα δικαστήρια. Δηλαδή, η νόμιμη αντιμετώπιση κάθε παραβάτη του νόμου.

Συμμορίες δρουν ανεξέλεγκτα στο κέντρο της Αθήνας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή, όχι μόνο των αστυνομικών, αλλά και των απλών πολιτών που τυχαίνει να βρίσκονται στο πέρασμά τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter