ΝΔ: Παραμένει στόχος η ΕΡΤ

ΝΔ: Παραμένει στόχος η ΕΡΤ

Εμμονή έχει αποκτήσει η ΝΔ με την ΕΡΤ, την οποία μετά το μαύρο του Ιουνίου του 2013, τώρα –πάση θυσία-προσπαθεί να ακυρώσει ως μέσο χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις εναντίον της . 

Δεν εξηγούνται αλλιώς οι ατάκες που εκτοξεύονται από κομματικά στελέχη για μετατροπή της ΕΡΤ από δημόσια τηλεόραση, σε… καθεστωτική και οι ευθείες βολές, στην «κομματική», όπως τη χαρακτηρίζουν, ηγεσία της δημόσια τηλεόρασης. Στη ΝΔ βάλλουν δε και κατά δημοσιογράφων, στους οποίους -αν και δεν τους κατονομάζουν-αποδίδουν «μηδενική αξιοπιστία και κύρος» και «διακρίσεις ως ‘γκαουλάιτερ’ του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης».

Ανάγοντας σε …προσωπική υπόθεση τη διαχείριση των θεμάτων της ΕΡΤ, κάνουν λόγο για « μεροληπτικές παρεμβάσεις και σχολιασμούς» και για «αναπαραγωγή συκοφαντικών ισχυρισμών σε βάρος της αντιπολίτευσης», τους οποίους πάντως αποφεύγουν να εξειδικεύσουν. ¨Ετσι , ενώ , υποστηρίζουν ότι αυτοί αποτελούν «καθημερινά φαινόμενα» αποφεύγουν να αναφερθούν σε συγκεκριμένα περιστατικά που θεωρούν ότι συκοφαντούν τη ΝΔ.

Στην Πειραιώς εξάλλου, λένε ότι η ηγεσία της ΕΡΤ «αυξάνει τις εξωτερικές παραγωγές και προχωρεί σε δαπανηρές δράσεις , ενώ πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος αφήνουν να εννοηθεί ότι στην κόντρα της ΝΔ με την ΕΡΤ , έπεται και συνέχεια. « Ολοι όσοι ευθύνονται για την βορειοκορεοποίηση της θα τεθούν προ των ευθυνών τους», λένε…

Ενδιαφέρον έχει ότι από τη δριμεία κριτική κατά της ΕΡΤ, δε λείπει και ο υφυπουργός υγείας Παύλος Πολάκης. Στη ΝΔ υποστηρίζουν πως η διαχείριση των καταστάσεων στην ΕΡΤ αποτελεί… «αντανάκλαση της ΣΥΡΙΖΑϊκής στρατηγικής για τον «έλεγχο του Κράτους» και την κατάκτηση της «πραγματικής εξουσίας» όπως έλεγε πρόσφατα ο κ. Πολάκης, καθώς και για τη τακτική ακραίας πόλωσης που προανήγγειλε ο κ.Βερναρδάκης»….

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter