ΝΔ: Σε λίγο ανακοινώνεται το ευρωψηφοδέλτιο της – Έχει κλείσει και η Ελεονώρα Μελέτη

ΝΔ: Σε λίγο ανακοινώνεται το ευρωψηφοδέλτιο της – Έχει κλείσει και η Ελεονώρα Μελέτη

Στις 18:00 ξεκινάει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Στα ονόματα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, θα βρίσκεται και αυτό της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία την προηγούμενη Τρίτη, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου οριστικοποιήθηκε η απόφαση, ότι θα είναι γαλάζια λίστα.

Υπενθυμίζεται, ότι τις προηγούμενες μέρες, το όνομα της γνωστής παρουσιάστριας συζητιόταν έντονα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, καθώς και η ίδια μέσα από την εκπομπή της, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει στις ευρωεκλογές.

Σε σχετική ερώτηση είχε πει «θέλετε να σας απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά; Εγώ δεν θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση αλλά τα της Ευρωβουλής θα τα συζητήσουμε και θα αποδειχτούν εν καιρώ. Δεν θέλω να το πιάσουμε τώρα αυτό. Για το τηλεοπτικό, ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι Ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος του Mega. Αυτό θα πούμε τώρα και τα υπόλοιπα εν καιρώ».

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο υποκλοπών: Όλη η απόφαση του ΣτΕ για Ανδρουλάκη – «Δεν δικαιολογείται στο πλαίσιο λειτουργίας του κράτους δικαίου»

Ευρωεκλογές: Ανατροπή με την υποψηφιότητα Μπελέρη στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter