ΝΔ vs Ελευθερίας του Τύπου

ΝΔ vs Ελευθερίας του Τύπου

Η Δεξιά ιστορικά, ποτέ δεν είχε καλή σχέση με τον ανεξάρτητο Τύπο. Όσες φορές πριν κυρίως αλλά και μετά τη δικτατορία, εκδόθηκαν έντυπα τα οποία δεν τα έλεγχε, προσπαθούσε με όλους τους τρόπους που διέθετε να τα κλείσει.

Να σημειωθεί ότι μέχρι το 1990 κρατούσε ως «κλειστό» κλαμπ την ΕΣΗΕΑ, γράφοντας με το σταγονόμετρο σε αυτή τους αριστερούς δημοσιογράφους.

Η Ελλάδα από τη διαχείριση των κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ εισήλθε στα μνημόνια το «σωτήριον» έτος 2010, χάνοντας το 25% του ΑΕΠ της, φτωχοποιώντας εκατομμύρια πολίτες και στέλνοντας μετανάστες χιλιάδες.

Σίγουρα όλα αυτά δεν έγιναν από ρομπότ αλλά από στελέχη των δύο αυτών κομμάτων, τα οποία σε διατεταγμένη υπηρεσία διέλυσαν την ελληνική οικονομία, παρά τα πακέτα βοήθειας που δόθηκαν από την ευρωπαϊκή Ένωση και τα οποία κατασπαταλήθηκαν κάνοντας κάποιους πάμπλουτους.

Αυτές όλες τις ατασθαλίες, μόνο έντυπα που εντρυφούν στην αποκαλυπτική δημοσιογραφία μπορούν να τις αποκαλύψουν.

Ένα τέτοιου είδους έντυπο είναι το Documento, το οποίο θέλει να κλείσει η Νέα Δημοκρατία και ειδικά ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η προσπάθεια τους αυτή όμως, την οποία ξεδιπλώνουν με εκβιαστικούς όρους προς όλες τις πιθανές πηγές χρηματοδότησής του, έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των δημοκρατικών πολιτών ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.

Όσα περισσότερα από τα κρίματα της Νέας Δημοκρατίας και της οικογένειας Μητσοτάκη και όχι μόνο αποκαλύπτει, τόσο η αντίδρασή τους μεγαλώνει.

Το μηνύματα που παίρνει η εφημερίδα απαιτούν να συνεχιστεί η προσπάθεια με μεγαλύτερη έμφαση και όχι μόνον να αποκαλυφθούν οι παλιές επαίσχυντες πράξεις που κατέστρεψαν τη χώρα αλλά και οι καινούργιες στις οποίες επιδίδεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι στο Documento θα συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησε εδώ και πάνω από τρία χρόνια.

Γιατί επιτέλους ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει ποιοι τον πούλησαν, ποιοι τον κορόιδεψαν, ποιοι τον εξαθλίωσαν κατασπαταλώντας τους κόπους του και ποιοι έδιωξαν τα παιδιά του στο εξωτερικό.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter