Νέα αγαπημένα Shows αποκλειστικά στο κανάλι Novalifε!

Νέα αγαπημένα Shows αποκλειστικά στο κανάλι Novalifε!

Με τα αγαπημένα shows της αμερικάνικης τηλεόρασης, «The Bachelor» και «America’s Got Talent», εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του καναλιού Novalifε, που απολαμβάνουν όλοι οι συνδρομητές της Nova.

Συγκεκριμένα, ο τελευταίος κύκλος τoυ Reality Show, «The Bachelor», που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική, έρχεται για πρώτη φορά στο κανάλι Novalifε, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μετά την ταινία των 21:00, κάνοντας πρεμιέρα την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη σεζόν «bachelor» είναι ο Nick Viall, ο οποίος έχει την ευκαιρία να βρει τη γυναίκα των ονείρων του. Τριάντα γυναίκες διεκδικούν τον γοητευτικό εργένη και, μέσα από εξαντλητικές δοκιμασίες και προκλήσεις, προσπαθούν να κερδίσουν το μεγαλύτερο δώρο, που δεν είναι άλλο από ένα εντυπωσιακό μονόπετρο κι έναν παραμυθένιο γάμο! Ποια θα είναι η εκλεκτή; Θα αποδεχτεί την πρόταση γάμου που θα της κάνει;

Από την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη μετά την ταινία των 21:00, ο τελευταίος κύκλος του Νο1 Show της Αμερικής «America’s Got Talent» έρχεται αποκλειστικά στο Novalifε. H εκρηκτική Tyra Banks, σε μία από πιο διάσημες εκπομπές της Αμερικής, υποδέχεται ανθρώπους όλων των ηλικιών, που θα παρουσιάσουν το ταλέντο τους μπροστά στην πιο καυστική κριτική επιτροπή που πλαισιώνεται από τους Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum, Howie Mandel και Laverne Cox.

Το Novalifε είναι το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, το οποίο διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση.

Τα shows μετά την προβολή τους θα διατίθενται σε Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές της Nova να μπορούν να τα απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter