Νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης

Νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης

Νέα αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη δόθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην υπόθεση ΠΑΟΚΞάνθης, καθώς στο κατηγορητήριό δεν αναφερόταν το θέμα της πολυιδιοκτησίας για τη θρακιώτικη ομάδα.

Η ΕΕΑ μετά από συνεδρίαση πέντε ωρών, αποφάσισε να μην συζητήσει επί της ουσίας τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για την σχέση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

«Αναβλήθηκε η υπόθεση για την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, 10 το πρωί, για έναν τυπικό λόγο. Η Ξάνθη πιστεύει πως δεν φαίνεται σαφώς ότι κλήθηκε για την παράγραφο 9, του άρθρου 69, παρότι κατά τη γνώμη μας προκύπτει. Όμως για να μη δημιουργηθεί οποιοδήποτε θέμα αμφισβήτησης ή τυπικότητας στο μέλλον, γι’ αυτό αναβάλλαμε και θα γίνει καινούργια κλήτευση για την Πέμπτη 16/1, για να υπάρχει καμία αμφισβήτηση τυπικότητας», δήλωσε το μέλος της ΕΕΣ Ηλίας Αρκούδης, ο οποίος συμπλήρωσε: «Αυτό μόνο για λόγους τυπικότητας, παρότι εμείς πιστεύουμε ότι είναι καλυμμένο το θέμα, αλλά για να μη δημιουργηθεί οποιοδήποτε θέμα και αμφισβητηθεί η απόφαση. Η Ξάνθη λέει ότι ενώ έχει κληθεί για τα άλλα άρθρα, για το πιστοποιητικό πώς δόθηκε, για τη μεταβίβαση μετοχών, δεν φαίνεται σαφώς ότι κλήθηκε και για την πολυιδιοκτησία».

Σε ερώτηση για το αν στην κλήση που εστάλη στην Ξάνθη προκύπτει ότι αφορά στο θέμα της πολυιδιοκτησίας, ο Ηλ. Αρκούδης, είπε: «Προκύπτει. Οταν καλούμε τον ΠΑΟΚ, για ποιον τον καλούμε για την παράβαση της πολυιδιοκτησίας; Για την Ξάνθη τον καλούμε. Η Ξάνθη λέει ότι «θέλω να μου λες ξεκάθαρα ότι λέει και για μένα». Ε, για τυπικούς λόγους το κάναμε για να καλύψουμε κι αυτό». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter