Νέα ανάρτηση – απάντηση στην ΟΝΝΕΔ από τη Σία Αναγνωστοπούλου ανήμερα των γενεθλίων της

Νέα ανάρτηση – απάντηση στην ΟΝΝΕΔ από τη Σία Αναγνωστοπούλου ανήμερα των γενεθλίων της

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου, που σήμερα έχει και γενέθλια, μετά τα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε από τον πρώην – πλέον – διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλα και σε νέα ανάρτησή της αναφέρει:

«Ευτυχώς η ΟΝΝΕΔ αντέδρασε στην πολιτικά αήθη επίθεση του διευθυντή της στη Θεσσαλονίκη. Όμως, επειδή το κακό έχει παραγίνει και δεν αφορά μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτών που έχουν λόγο στον δημόσιο χώρο (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ιεράρχες, κλπ), και οι οποίοι μπορούν ανέξοδα να προσβάλλουν (κι εκπαιδεύουν και τους νεότερους στην προσβολή) την προσωπικότητα άλλοτε γυναικών ή ανδρών, άλλοτε προσφύγων ή μεταναστών, ομοφυλόφιλων, έγχρωμων, κλπ., η προσφυγή στη Δικαιοσύνη καταντάει να είναι ο μοναδικός δρόμος».

«Πολύ απλά, δεν μπορεί ο καθένας ή η καθεμιά να λέει ό,τι θέλει, όταν αυτό που λέει θίγει τον πυρήνα της συνταγματικής τάξης και των ευρωπαϊκών αξιών που είναι ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου. Και η αξία του ανθρώπου δεν προσδιορίζεται ούτε εμφανισιακά, ούτε ηλικιακά, ούτε με βάση το χρώμα, την κατάσταση ή την γεωγραφία» υπογραμμίζει η Σ. Αναγνωστοπούλου.

«Όταν θίγεται ο πυρήνας της συνταγματικής τάξης, τότε η Ακροδεξιά και η εξοικείωση της κοινωνίας με τον φασισμό δεν αργεί καθόλου. Γι αυτό αντέδρασα στη δήλωση του Ντάισελμπλουμ. Γιατί εξοικειώνονται οι κοινωνίες με την προσβολή ανθρώπων, στη βάση του αν είναι “Νότιοι” ή “Βόρειοι”, “πρόσφυγες” ή “κίτρινοι”, γυναίκες ή άνδρες…» καταλήγει.

https://www.facebook.com/athanasia.anagnostopoulou.77/posts/1855815631365860?pnref=story

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter