Νέα ανάρτηση στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και ούτε λόγος για τον Λιγνάδη από το υπουργείο Πολιτισμού

Νέα ανάρτηση στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και ούτε λόγος για τον Λιγνάδη από το υπουργείο Πολιτισμού
Ενώ χρησιμοποιήθηκε ως πολιορκητικός κριός στην προεκλογική περίοδο από τη ΝΔ για να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση με αρμόδια υπουργό τη Λίνα Μενδώνη, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο ΥΠΠΟΑ από την πολυετή θητεία της, άρχισαν οι... ζεϊμπεκιές στον βράχο.

Συνεχίζει τις ανακοινώσεις το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού βάζοντας στο στόχαστρο τον ΣΥΡΙΖΑ και την κριτική που άσκησε στο γεγονός ότι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη προτίμησε να φύγει από παράσταση στην Καλαμάτα καθώς η παράσταση λίγο αργότερα είχε πανό-μήνυμα ότι «οι βιαστές πρέπει να είναι φυλακη» για τον Λιγνάδη.

Μετά την ανάρτηση του υπουργείου που παραδέχεται ότι γνώριζε τη διαμαρτυρία, η νέα ανάρτηση βάζει πάλι στο κάδρο τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η χυδαία απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από όσα προσπαθεί να καλύψει, όπως και η μέθοδός τους να βαφτίσουν την τοξικότητα πολιτική άποψη».

Μάλιστα στην προηγούμενη του ανακοίνωση το υπουργείο ανέφερε ότι συνειδητά αποχώρησε «για να μην νομιμοποιήσει…την εργαλειοποίηση του Πολιτισμου».

Κατάπτυστη ανακοίνωση συγκάλυψης Λιγνάδη από το υπουργείο Πολιτισμού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter