Νέα αποκάλυψη για τον υφυπουργό Εξωτερικών που δηλώνει «απόφοιτος του Columbia»

Νέα αποκάλυψη για τον υφυπουργό Εξωτερικών που δηλώνει «απόφοιτος του Columbia»

Ο ομογενειακός ιστότοπος kalami.us που, μαζί με άλλα μέσα ενημέρωσης της ομογένειας στις ΗΠΑ, ξεκίνησε σειρά καταγγελιών και δημοσιευμάτων σχετικά με τις δραστηριότητες του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη και εκδότη (CEO) της εφημερίδας “Εθνικός Κήρυξ” προχώρησε σήμερα  σε νέα αποκάλυψη.

Δημοσίευσε απάντηση του φημισμένου πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης σύμφωνα με την οποία ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μόνο εγγραφεί (enrollement only) και δεν φαίνεται να έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, όπως ο ίδιος διατείνεται στο βιογραφικό του έχει διανείμει η κυβέρνηση και έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Εφόσον δεν έχει υπάρξει λάθος από το Columbia η δεν συντρέχει άλλος λόγος που δεν έχει καταστεί κατανοητός, ο υφυπουργός Εξωτερικών κινδυνεύει να βρεθεί εκτεθειμένος σε μείζον θέμα ηθικής ταξεως.

Δείτε την απάντηση του Columbia σε σχετική ερώτηση του ομογενειακού μέσου ενημέρωσης:

Γράφει σχετικά το kalami.us:

“…Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών (βιογραφικό του) και σε δημοσιεύματα αθηναϊκών (έντυπων και ηλεκτρονικών) ΜΜΕ, παρουσιάζεται ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Απόδημους, ως ”απόφοιτος” του φημισμένου πανεπιστήμιου Columbia Νέας Υόρκης και μάλιστα με ”μάστερ” (master) στην ”δοίκηση επιχειρήσεων” (ΜΒΑ).

Αφού δεν υπήρξε απάντηση-επιβεβαίωση από τον υφυπουργό της κυβέρνησης ”άριστων, καλύτερων και εξυπνότερων” (όπως γραπτά την περιγράφει ο ίδιος), αυτήν την δίνει το ”ΚΑΛΑΜΙ”, με επίσημο έγγραφο που έλαβε στο ερώτημα που υπόβαλε, όπως δεσμεύτηκε να πράξει (με την φωτογραφία μέρους του έγγραφου).

‘Ετσι, πιστοποιείται ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης, ιδιοκτήτης της εφημερίδας ”Εθνικός Κήρυξ” Αστόριας Νέας Υόρκης και γιά 40 χρόνια εκδότης της, κορόιδευε και εξαπατούσε βασικά την Ομογένεια στις ΗΠΑ, ως ”σπουδαίος” και… ”απόφοιτος του Κολούμπια”. Ενώ η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε αποφοίτησε. Τελευταία, κορόιδεψε-εξαπάτησε τον πρωθυπουργό και τον λαό στην Ελλάδα, παρουσιαζόμενος ως κάτι που δεν ήταν.

Ο υφυπουργός, παραμένει ακόμα ως ”CEO και υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο” της εφημερίδας του, κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας.

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς μεγάλη γνώση γιά να καταλάβει ότι ο υφυπουργός, από τον τρόπο που ομιλεί ή γράφει, δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται. Ακόμα και σε ζητήματα απόδημου Ελληνισμού, αν και ζει 50 χρόνια στις ΗΠΑ, είναι ημιμαθής…”

Πηγή: anatropinews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter